The Nest – en urban retreat

På taket med en magnifik utsikt ligger vår wellnessavdelning med utomhuspool, bastu och upplevelseduschar.Wellness på vårt eget vis

På översta våningen med magisk utsikt över Stockholm ligger The Nest - en urban retreat där gemenskap, hållbarhet och nya upplevelser skapar en modern wellnessupplevelse.

The Nest är ingen vanlig retreat. Tanken är att boosta dig på en helt ny nivå, genom att uppmuntra till en - för dig - hållbar livsstil, där insidan är minst lika viktig som utsidan, och lugn och ro lika viktigt som skratt, musik och nyfikenhet.

I The Nest vill vi att du ska kunna vara dig själv. Skaka av dig storstadsstressen och fokusera på saker som får dig att må bra. Blicka ut över Stockholms takåsar från poolen, stressa ner i bastun, njut av en skön avslappnad vibe, och ta en kall öl med kompisarna. Det här är wellness när Downtown Camper får bestämma.

Entré

I priset ingår tillgång till hela wellnessområdet med utomhuspool, upplevelseduschar och relaxrum samt lån av badrock handduk och tofflor. Åldersgräns 16 år.

Boka ditt besök i förväg med god marginal för att garantera en plats – även som hotellgäst.

Öppettider

Mån-tors 12:15-20:00
Fre-lör 09:30-22:45
Sön 09:30-20:00

Bokningsbara tider

10:00-12:15

12:30-14:45

15:00-17:15

17:30-19:45

20:00-22:15

*Observera att du alltid behöver boka ditt besök i förväg, även som boende på hotellet.

Pris boende gäster

Mån-tors 345 kr

Fre-sön 445 kr

Pris övriga gäster

Mån-tors 445 kr

Fre-sön 595 kr

Bokning: Boka enkelt ditt besök via länken nedan.

Kontakt: Kontakta oss vid frågor på thenest.downtowncamper@scandichotels.com

DIY-behandlingar

The Nest är mycket mer än vanlig wellness. Här står hållbarhet och nyfikenhet i fokus, och därför erbjuder vi flera olika DIY-behandlingar, guidad av oss men utförd av dig själv. Här får du tips och råd om hur du bäst tar hand om din hud; kunskap du sedan har nytta av resten av livet.

Husregler
Välkommen till The Nest - en plats för inspiration och nya upplevelser. Här står glädje, gemenskap och välbefinnande i fokus och vi uppmuntrar därför till en mobilfri miljö. Det är inte tillåtet att prata i mobiltelefon, men om du vill ta en bild som minne från ditt besök så går det bra. Upptäck smaker från hela världen på vår cocktailmeny, träffa nya och gamla vänner, och njut av skön musik och magiska vyer från toppen av Downtown Camper. Barn är fantastiska men här uppe är de inte vårt huvudfokus - vi har andra ytor på hotellet där barn får vara barn. Detta är en plats för vuxna att umgås och samla energi. Unga vuxna från 16 och uppåt är välkomna att besöka The Nest.