Mostly Söder Spots

Olov ”Sotarn” Tegby Frisk jobbar som fotograf och DJ i Stockholm. Här delar han med sig av några av sina favoritplatser runt i staden. Det är ett urval av coola hangouts och måsten när du besöker Stockholm. Säg gärna hej om du ser honom i mängden.Fotografiska - Stadsgårdshamnen 22, Södermalm

Förmodligen ett av världens bästa museer för foto, "Fotografiska" som ligger vid vattnet i Stadsgårdshamnen är väl värt ett besök. Förutom fotoutställningar i världsklass har de ofta levande musik, klubbar och en förstklassig restaurang i samma byggnad.

Ivar Los Park - Bastugatan 26, Södermalm

Den här lilla parken, med vacker utsikt över Riddarfjärden och Stockholm, är perfekt för en romantisk picknick. Stanna till solnedgång.

Trädgården - Hammarby Slussväg 2, Södermalm

Trädgården, gömd under Skanstullbron, är Sveriges största nattklubb. Öppet under sommaren från början av maj är detta en lekplats för vuxna dvs en plats där du vill vara. Kom tidigt för att slippa köa, spana in en cool crowd, bordtennis, och stanna sent för ett episkt dansgolv, både ute och inne.

Humana Second Hand - Timmermansgatan 23, Södermalm

Det kanske inte ser mycket ut för världen från utsidan, men här inne hittar du väldigt välsorterade vintage-kläder. Riktigt trevlig och hjälpsam personal också.

Indian Street Food - Drottninggatan 73 B, City Centre

Min enda spot utanför Söder. Sugen på en snabb men läcker lunch? Indian Street Food serverar olika indiska rätter till ett rimligt pris.