Best of Stockholm spots

Rebecca har bott i Stockholm i nästan tre år och känner till de bästa knepen för att snabbt lära känna staden. Hon jobbar som fotograf, frilansare och bloggare och kommer ursprungligen från London.Rosendals Trädgård - Rosendalsvägen 38, Stockholm

Detta är ett av mina favoritställen för en fika, beläget på den vackra ön Djurgården. Jag älskar den rustika enkelheten här och det faktum att alla produkter odlas hållbart och ekologiskt, och sedan säljs i kaféet. Maten är helt utsökt, du kan verkligen känna smakerna och färskheten. Den lilla butiken är också en riktig skattkammare med allt för trädgård och mage. 

Artipelag - Artipelagstigen 1, Gustavsberg, Stockholm

Denna plats är en riktig ‘treat’ och förmodligen en av de vackraste konstgallerierna och platserna jag någonsin varit på. Beläget på ön Värmdö, cirka en timmes bilresa från Downtown Camper, finns Artipelag och smälter helt naturligt in i den naturliga omgivningen. Byggnaden omfattar 10.000 m2, inklusive konstgallerier, och 22 hektar naturlandskap. Arkitekt är Johan Nyren. Jag älskar att promenera längs strandpromenaden upp till caféet och konstgallerierna. Här får du en spektakulär utsikt över skärgården innan du når den imponerande, vita arkitektoniska byggnaden Artipelag. Det här är definitivt på min lista över måsten! 

Nirvana - Åsögatan 166, Stockholm

Om du har svårt för de långa, mörka månaderna i Stockholm, kommer du att ha nytta av en dos vitamin D3. Nirvana är ett perfekt lugn stund; ta dig till solrummet och njut av de ofarliga solstrålarna. Välj mellan solstol eller hängmatta - och slappna av till ljudet av vågskvalp mot stranden, medan du njuter av en hälsosam smoothie och tuggar på någon av de många vegetariska eller glutenfria snacksen. Nirvana ligger på trendiga Södermalm, en kort promenad från Medborgarplatsens tunnelbanestation.

Dansskolan Yogansa - Pipersgatan 26, Stockholm

Om du älskar att dansa kommer du att älska det här stället, som erbjuder en rad olika typer av dansklasser. Afrobeat är min personliga favorit. Jag lämnade inte en enda lektion utan ett stort leende. 

Boulebar - Rådhuset, Stockholm

Det finns inget bättre än en helg med en bra spelrunda och brunch med vännerna. Boule gör en trendig comeback i Stockholm just nu, med många olika spelplaner som dyker upp runt om i staden. Att ta ett par omgångar boule med mina vänner är det perfekta sättet att varva ner efter en lång arbetsvecka.