Sommar med Scandic

Ta med familjen på roadtrip eller överraska någon du tycker om med en somrig cityweekend. Utforska sommar-Sverige och koppla av med sköna sängar och stor hotellfrukost på något av våra 86 hotell.

Ställen att bo på 

Saker att göra

Bada, gå på loppisjakt, bo granne med en nöjespark eller lapa sol på de skönaste uteserveringarna. Maxa sommaren och bo bekvämt på Scandic.Sommarweekend i en ny stad

Fly vardagen och dra iväg på en weekend på tu man med din partner eller bästa vän. Besök en storstad eller en lite mindre och njut av en kravlös semester. 

Tips på hotell för en härlig weekend:

Aktuella erbjudanden och hotellpaket:

Hotell för familjesemestern

Vi har hotellen för dig som vill resa med barn i sommar. Bo i rymliga familjerum med extra mycket roligt att hitta på.

Tips på familjehotell:

Aktuella erbjudanden och hotellpaket:

Sommar i norra Sverige

Hänger du i norra delarna av vårt avlånga land så har vi många hotell att välja mellan. Kryssa mellan älgar, sommarstugor och sommarfavoriterna. Men mellanlanda alltid på ett av våra Scandichotell.

Tips på hotell:

Sommar i mellersta Sverige

Storstad eller småstad? Du bestämmer resmål och vi har hotell på många platser. Vila kinden mot en mjuk kudde och vakna utvilad till en god frukostbuffé.

Tips på hotell:

Aktuella erbjudanden:

Sommar i södra Sverige

Stämmer det att sommaren är varmast söderut? Doppa tårna i vattnet, dyk från en brygga eller hämta andan på en solig uteservering. Många av våra hotell erbjuder relaxavdelning för den ultimata nedkopplingen.

Tips på hotell:

Aktuella erbjudanden:

Bada i hav eller pool