Scandic på regnbågsturné

I år drar vi på prideturné tillsammans med QX! Du kan besöka oss i QX:s monter på hela fem platser i sommar. Och missa inte att få ditt eget ex av våra populära tandkräm, samt årets nykomling: ceratet!

På Scandic är alla välkomna

Pride är festivalen som representerar friheten att kunna vara sig själv och rättigheterna i att få visa det för vem som helst. Att alla gäster ska känna sig välkomna till Scandic är en självklarhet och något vi ständigt arbetar med. Scandic har ett mångårigt samarbete med QX, mångfald och inkludering är något vi brinner för. 

Turné med QX 

I år kommer Europride till Sverige och vi kommer att besöka fem festivaler tillsammans med QX och deras husbil. Du hittar oss vid husbilen (i Stockholm är det en monter) i respektive stads prideområde:

Sundsvall Pride 1-7 juli

1-7 juli dekoreras Scandic Sundsvall i regnbågens färger när Pride kommer till stan. Välkommen till Brasserie Verket för en drink eller en god bit mat. Och plocka gärna med dig en av våra populära tandkrämer eller cerat!

Europride i Stockholm 27 juli-5 augusti

I likhet med tidigare år finns vi på plats i QX monter i Pride Park som öppnar 1 augusti på Östermalms IP.

Hotellpaket i Stockholm under Pride

 Grand Central by Scandic sätter ihop ett gediget program under Pride (mer info kommer): 

    • Fredag 27 juli är det Welcome party med Dj Leo.B. Dragartisten Detox är på plats och minglar. 
    • Dj Leo.B  spelar under fyra kvällar: 27/7, 28/7, 1/8 och 4/8.
 På Scandic Continental är det också pridefest, här är vad som hittills planerats: 
  • Onsdag 1/8: Welcome Party@The Capital
  • Torsdag 2/8: Eurovision Party@The Capital. Kvällen till ära spelas de största hitsen från Melodifestivalen och Eurovision genom tiderna. Njut av sommaren på Stockholms bästa takterrass!
  • Fredag 3/8: Extravaganza Party@The Capital
  • Lördag 4/8: Pride Lane Party@The Capital

I baren serveras 5 olika spritzers: L, G, B, T, och Q. Kom in och hitta din favorit!

Europride i Göteborg 14-19 augusti

Mer info kommer

Örebro Pride 24-26 augusti

Den 24-26 augusti kommer Örebro åter färgas i regnbågens färger. Helgens stora Prideparad utgår från Scandic Grand Örebro på lördagen 25 augusti kl 17.00. Välkommen till hotellets bar och restaurang på förfest innan paraden, öppet från kl 12.00. Det blir mingel i baren, skön musik och aktiviteter för barnen.