Boka - garanterat bäst pris

Scandic Ostersund Syd, Koksbaren, buffet, moby
Scandic Ostersund Syd, Koksbaren, buffet, moby Restaurang hotell Scandic Östersund Syd Scandic Ostersund Syd, koksbaren, restaurant, moby Scandic Ostersund Syd, Koksbaren, restaurant, moby
Tillbaka till hotellets startsida

Restaurang Köksbaren

Känn dig som hemma i Köksbaren! Vi vill erbjuda dig godare mat än du vanligtvis kanske hittar längs med vägarna.

Boka restaurang

+46 63 685 86 01

Sätt dig till bords i vår ombonade restaurang eller slå dig ner i en mjuk fåtölj framför tv:n och njut av den goda maten. Om du bara är törstig finns öl, vin och andra läskande drycker i vår bar.

Välj mellan grillat, soppor, pasta och smörgåsar. Eller smaka våra populära klassiker som hamburgare eller en fräsch sallad. Är du sugen på husmanskost frågar du servitören om Dagens panna. Barnen har självklart en egen meny och ett lekrum att roa sig i.

Känn den lekfulla retrokänslan från vår historia som väghotell, samtidigt som du kan slappna av i ett modernt vardagsrum. Oavsett om du är på resande fot, bor i närheten eller bara vill ha ett avslappnat affärsmöte - välkommen hem!

Det här hotellet är kontantfritt. Du kan betala med kort, Swish, Apple- eller Samsung Pay. Vi tar emot de vanligaste betal- och kreditkorten.

Öppettider

Öppettider
Frukost: mån-fre 06:00-09:30, lör-sön 07:00-10:00
 (Från och med 1/7 - 13/8 har vår frukost följande öppettider: mån-sön 07:00-10:30)

Lunch: mån-sön 11:00-13:00
 (Lunch öppen endast för bokningar och konferenser: mån-sön Stängt)

Middag: mån-tor 17:00-21:00, fre-lör 17:00-22:00, sön Stängt

Menyer

Bokningsbara frukosttider

För en bättre frukostupplevelse erbjuder vi bokningsbara frukosttider till hotellets restaurang. Du bokar din sittning vid incheckning. På alla svenska hotell kan du dessutom välja att få en frukostbox istället för att äta buffé om du önskar.