Boka - garanterat bäst pris

Restaurant
Restaurant Restaurang översikt Scandic Segevång Malmö Restaurang interiör Scandic Segevång Restaurant Restaurang hotell Scandic Segevång Malmö
Tillbaka till hotellets startsida

Restaurang

Känn dig som hemma i vår restaurang! Här kan du välja något gott att äta och dricka från vår à la carte-meny.

Njut av god mat och dryck i vår ombonade restaurang. Här kan du beställa både kalla och varma rätter som sallad och räkmacka till burgare och en klassisk steak minute. Om du bara önskar något gott att dricka finns öl, vin och andra läskande drycker i vår bar samt något enklare att äta när restaurangen är stängd. Vi har även lättare rätter i vår shop med drycker, smörgåsar m.m vilken är tillgänglig dygnet runt.

Känn den lekfulla retrokänslan från vår historia som väghotell. Oavsett om du är på resande fot, bor i närheten eller bara vill ha ett avslappnat affärsmöte - välkommen hem!

Vi har bankettmöjligheter för upp till 200 personer. Från våra panoramafönster i restaurangen har du utsikt över golfbana och utomhuspooler vilket skapar en inbjudande miljö.

Det här hotellet är kontantfritt. Du kan betala med kort, Swish, Apple- eller Samsung Pay. Vi tar emot de vanligaste betal- och kreditkorten.

Öppettider

Öppettider
Frukost: mån-fre 06:00-09:30, lör-sön 06:30-10:00
Middag: mån-tis, tor-lör 18:00-22:00, ons 18:00-00:00, sön Stängt
 (Köket stänger 21:45 : mån-lör 18:00-22:00, sön Stängt)

Bar: mån-sön 11:00-01:00

Menyer