Boka - garanterat bäst pris

Scandic Kramer, restaurang
Scandic Kramer, restaurang Scandic Kramer, bar Scandic Kramer, bar
Tillbaka till hotellets startsida

Restaurang

Njut av traditionell svensk matlagning i en ombonad miljö med utsikt över Stortorgets folkvimmel. På morgonkvisten serverar vi härlig frukostbuffé här, medan staden vaknar till liv utanför.
Restaurangens öppettider
Justeringar kring restaurangens öppettider kan förekomma, nedan ser du nuvarande öppettider. Kontakta hotellet för att få information om vad som gäller under just ditt besök.

Kom och upplev ett franskt brasserie med skånska råvaror i anrik miljö. Njut av en härlig utsikt över Stortorget i Malmö. På morgonkvisten finns vår stora härliga frukostbuffé med bland annat hembakat bröd och Scandics fantastiska granola. Till lunch kan affärsmötet få sig en smakrik och välfylld lunchbuffé. Kvällen öppnar upp för mat i traditionell tappning blandat med innovativa och spännande rätter. Skånska råvaror och närproducerad dryck kan smakas från mat- och dryckesmenyerna.

Det här hotellet, inklusive bar och restaurang, är kontantfritt. Du kan betala med kort, Apple- eller Samsung Pay. Vi tar emot de vanligaste betal- och kreditkorten.

 

Öppettider

Öppettider
Frukost: mån-fre 06:30-09:30, lör-sön 07:00-10:30
Lunch: mån-sön Stängt
Middag: mån-sön Stängt
Bar: mån-sön Stängt