Boka - garanterat bäst pris

Restaurang hotell Scandic Linköping City
Restaurang hotell Scandic Linköping City Restaurang översikt Scandic Linköping City Scandic-Link-ping-City-restaurant-Sharing-Dessert.jpg Scandic-Linkoping-City-restaurant-champagne.jpg linkopingcity7.jpg
Tillbaka till hotellets startsida

Verandan vid ån

Välkommen till stans trevligaste restaurang och uteservering med Linköpings finaste utsikt. Verandan har öppet året om och här möter ute inne samtidigt som Östgötaslätten möter världen. I en ombonad och välkomnande miljö erbjuds allt från en vällagad affärslunch med kollegorna till en spännande sharing plate med vännerna eller familjen framåt kvällen.

I mötet mellan närproducerade råvaror och kök från världens alla hörn skapas rätter som exempelvis klassisk bouillabaisse, nattbakad asiatisk fläsksida eller oxkind från Bjursund. Den gedigna vinlistan låter gästerna inspireras och bryta ny mark. På Champagneverandan är bubblor det självklara valet, välj mellan cava, prosecco eller champagne. Avnjut med goda tilltugg efter säsong som bland annat jordgubbar på sommaren och goda ostar på vintern.

Verandan bjuder på ett spännande möte mellan det internationella och det lokala i en varm och avspänd miljö. En restaurang för alla som älskar vällagad mat och god dryck.

Välkommen!

Det här hotellet är kontantfritt. Du kan betala med kort, Swish, Apple- eller Samsung Pay. Vi tar emot de vanligaste betal- och kreditkorten.

Öppettider

Öppettider
Frukost: mån-fre 06:30-09:30, lör-sön 07:00-11:00
Lunch: mån-fre 11:30-13:00, lör-sön Stängt
Middag: mån-tor 17:30-21:30, fre-lör 18:00-22:00, sön Stängt
Bar: mån-tor 15:00-22:30, fre-lör 15:00-23:00, sön Stängt

Bokningsbara frukosttider

För en bättre frukostupplevelse erbjuder vi bokningsbara frukosttider till hotellets restaurang. Du bokar din sittning vid incheckning. På alla svenska hotell kan du dessutom välja att få en frukostbox istället för att äta buffé om du önskar.