Boka - garanterat bäst pris

Restaurant
Restaurant Restaurant
Tillbaka till hotellets startsida

Restaurang

Restaurang Frimis står för modernt tänk i klassisk stil där tradition och framtid möts.

Boka restaurang

+46 13 495 30 97

Vi har anpassat vår frukost och erbjuder en god frukostbox som ger dig en bra start på dagen. Justeringar kring restaurangens öppettider kan förekomma, kontakta hotellet för att få information om vad som gäller under just ditt besök.

Redan i början av förra seklet bjöd Frimurarehotellet till middagar med bra mat och service, och vi har tagit det som vår uppgift att driva denna stolta tradition vidare. I vår anrika och luftiga restaurang kan du välja bland många delikata svenska moderna klassiker.

Börja dagen med en utmärkt KRAVMÄRKT frukostbuffé. Till vår populära lunchbuffé serverar vi en stor salladsbuffé, två varmrätter med tillbehör, soppa samt en härlig dessertbuffé. Vi har även en Lobbybar där du kan slå dig ner och koppla av med något gott att dricka.

Tillsammans med vårt unika hotell, vår personal och den mat och dryck vi serverar, försöker vi skapa en minnesvärd upplevelse för alla våra gäster.

Det här hotellet, inklusive bar och restaurang, är kontantfritt. Du kan betala med kort, Apple- eller Samsung Pay. Vi tar emot de vanligaste betal- och kreditkorten.

Öppettider

Öppettider
Lunch: mån-sön Stängt
Middag: mån-sön Stängt
Bar: mån-sön Stängt