Boka - garanterat bäst pris

Restaurang Grapes
Restaurang Grapes
Tillbaka till hotellets startsida

Restaurang

Kliv upp till en god frukostbuffé med rykande färskt kaffe och den vidunderliga utsikten över Kebnekaise – en svårslagen start på dagen.

Boka restaurang

Boka bord online

Framåt lunch när det börjar kurra i magen står våra kockar redo att servera dig en lunchbuffé där du kan smaka av allt från husmanskost till internationella rätter. Har du några speciella behov eller önskemål har vi även receptet för dig.

Receptet kan vara vår dygnet-runt-öppna shop, för man vet aldrig när suget sätter in. Här kan du köpa dig en kopp kaffe, en svalkande juice eller en lättare maträtt.

Vår goda frukostbuffé står uppdukad på morgonen till alla hungriga gäster. Vill du hellre njuta av frukosten på ditt rum eller ta med dig den, säg bara till i receptionen så ordnar vi en frukostbox.

Vi gör allt för att du ska känna dig trygg och därför kan frukosten komma att serveras vid olika tidpunkter som vi bokar in dig på. Detta för att skapa trygga avstånd mellan alla gäster. Välkommen!

Det här hotellet är kontantfritt. Du kan betala med kort, Apple- eller Samsung Pay. Vi tar emot de vanligaste betal- och kreditkorten.

 

Öppettider

Öppettider
Frukost: mån-fre 06:30-09:30, lör-sön 07:00-10:00
Lunch: mån-sön Stängt