Hotell nära Ski Sunne

Upplev Värmlands bästa dagåkning på Ski Sunne. Här finns allt från flacka gröna backar till svarta pister, en "Fun Park" och puckelpist för proffsen. Bo bekvämt på något av våra hotell i närliggande Karlstad, cirka 45 minuters bilresa från skidbackarna i Sunne.

Bo på hotell nära Ski Sunne

På Ski Sunne har flera stora mästerskap ägt rum, exempelvis SM i slalom. Liftkapaciteten är stor vilket gör att du kan maximera din tid i backen. Ski Sunne håller öppet från början av december och här finns också skidskola, mat, dryck och underhållning när du behöver en paus från skidorna.  

Scandic erbjuder två boenden i närheten av Ski Sunne. Ladda upp inför en heldag i backen med vår generösa frukostbuffé eller ta igen dig i relaxen efter en lång dag ute i friska luften.  

Boende nära Ski Sunne

  • Scandic Winn i centrala Karlstad bor du med alla tänkbara bekvämligheter. I brasserie Winn, hotellets egna restaurang, kan du äta gott och ladda batterierna efter en heldag av skidåkning. En avkopplande stund i relaxavdelningen är guld för trötta muskler. Hotellet har också en stor konferensanläggning som rymmer 250 personer - perfekt för en kick off med jobbet!
  • Strax utanför Karlstad och med Klarälven som närmsta granne hittar vi Scandic Klarälven. Boendet lämpar sig perfekt om du planerar en skidresa med besök på skidanläggningen Ski Sunne. Du tar dig enklast dit från hotellet med bil, en resa som tar cirka 45 minuter. Vill du ha en paus från skidåkningen föreslår vi ett besök i restaurang Köksbaren där det serveras klassisk husmanskost, hamburgare, ceasarsallad och mycket mer. 

Det här ingår när du bor på Scandic