Scandic-Rubinen-Restaurant-Breakfast.jpg
Scandic-Rubinen-Restaurant-Breakfast.jpg

Scandic Portalen

Boka - garanterat bäst pris

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rum
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder

Om du bokar ett erbjudande eller avtalspris krävs en särskild bokningskod. Använd inga specialtecken som (.) (,) (-) (:). För bokning med koden VOF ber vi dig ringa oss 08-517 517 00.

Spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, genom att klicka i rutan "Kom ihåg". Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma åt din bokningskod.

Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en bonusnatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Tillbaka till hotellets startsida

Restaurang

I matsalen på våning 4 serverar vi vår härliga frukostbuffé. För att avnjuta en utsökt lunch eller middag, kan du sätta dig till bords på restaurang Glädje i entréplan.

Njut av vår härliga frukostbuffé med allt du kan önska dig och lite till. Hotellfrukosten serveras i vår matsal på våning 4. I lobbyn finns en bar och vår dygnet-runt-öppna Scandic shop med drycker, smörgåsar samt lättare rätter.

Lunch och middag på restaurang Glädje

Vi samarbetar med restaurang Glädje, en av Jönköpings populäraste restauranger. Hit har du direktentré från hotellet, så du behöver inte gå ut. Som stamgäst får du gärna utnyttja din restaurangvoucher inne i restaurangen, men förmånen att få 20% helgrabatt gäller inte här. Vi samarbetar också med Olearys som ligger ett stenkast från hotellet. 

Vår restaurang är kontantfri.Vi tar emot de flesta kort, som VISA, MasterCard och American Express. Kontantbetalningar tar vi emot i hotellreceptionen.

Öppettider

Öppettider