flera nätter i rad på hotell?

Letar du lägenhetshotell eller boende för en längre tid så erbjuder vi rum där du bor bekvämt oavsett längden på din vistelse. Här sover du skönt och har friheten att bestämma själv hur du lägger upp ditt besök. Här har vi samlat våra hotell som passar extra bra för långtidsboende.bo på hotell under en längre tid

Vi har hotell i Stockholm, Malmö och Linköping som passar dig som befinner dig länge på orten. Här har du tillgång till de bekvämligheter som gör att du känner dig mer som hemma, exempelvis pentry i rummet och större yta att röra dig på. Vår goda frukostbuffé, bekväma sängar och nypressade lakan gör att du sover mycket bättre här än hemma!

Lägenhetshotell i Stockholm

Scandic Kista

Scandic Kista bor du centralt och bekvämt i Kista Science City. Rummen erbjuder både kitchenette och matplats. Här får du även tillgång till vårt fullt utrustade gästkök med tillhörande lounge. Tvättmöjligheter finns.

Rumstyp som lämpar sig för långtidsboende: Standard Kitchenette


Scandic Infra City

Med bara 15 minuters bilresa från Arlanda och 20 minuter till Stockholm City hittar du här det perfekta hotellet för långtidsboende. På Scandic Infra City finns stora rymliga rum, varav några med matplats och sittgrupp. Här har du även tillgång till hotellets relaxcenter med gym, pool och bastu samt tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare.

Rumstyp som lämpar sig för långtidsboende: Master Suite och Presidential Suite.

Lägehetshotell i Malmö

Scandic Malmö City

Här bor du mitt i stadens puls med närhet till det mesta. Nästan alla rum på Scandic Malmö City passar för långtidsboende eftersom de är både rymliga och erbjuder ett pentry.

Rumstyp som lämpar sig för långtidsboende: Alla

Lägenhetshotell i Linköping 


Scandic Frimurarehotellet 

Här bor du ett kvarter från Linköpings shoppingstråk och bara 150 meter från centralstationen. På Scandic Frimurarehotellet erbjuder vi nyrenoverade rum som passar dig som vill bo många dagar i rad. Laga till en god middag i rummets kitchenette och koppla av i soffan. Vissa rum erbjuder även en skön terrass.

Rumstyp som lämpar sig för långtidsboende: Superior Kitchenette