Hotell för kompisresan

Kompisresan – resan då man helst inte vill kompromissa med något. Hotellet ska ligga bra till, rummen ska vara bekväma och frukosten ska vara god (och helst långdragen!). Boka ett gemensamt rymligt rum eller två i anslutning till varandra. Här hittar du hotellen som passar bäst för kompisresan!BÄSTA HÄNGET MED GÄNGET

Ta med dig bästa vännerna på en rolig resa. Slösa bort halva förmiddagen i frukostmatsalen, ramla ut på stan och vila sedan fötterna i en skön hotellsäng. Här finns plats för allt från det senaste skvallret och djupaste samtalen till de högsta garven och mest bubblande skratten.

När du tar kompisresan till Stockholm

Scandic Grand Central


Här bor du mitt i Stockholm, nära shopping, uteliv och kultur. Med musiken i centrum och en populär restaurang, barer och livespelningar kommer du inte vilja lämna hotellet. Rum som passar extra bra för kompishäng: Spacious double with sofa, Junior Suite och Suite. Kontakta hotellet för att få anslutande rum.  

Downtown Camper by Scandic


Här kliver du in på ett inspirerande livsstilshotell som främjar gemenskap, kreativitet och upptäckarglädje. Boka anslutande rum med gemensama sociala ytor och umgås precis som hemma, men med room service. Rum som passar extra bra för kompishäng: Camper co-living (här kan ni bo upp till 12 pers), Camper Master Suite och Spacious Double. Kontakta hotellet för att få anslutande rum.

Hotell för kompisresan i Malmö

Scandic Triangeln


Här bor ni mitt i Malmös puls med shopping, nöjen och kultur precis utanför fönstret. Här finns en nyöppnad restaurang och cocktailbar i världsklass. I rymliga rum med stora sängar sover hela gänget gott. Rum som passar extra bra för kompishäng: Superior Family, Superior Extra, Junior och Master Suite. Kontakta hotellet för att få anslutande rum. 

Hotell för kompisresan i Göteborg

Scandic Rubinen


Bo mitt på Avenyn i Göteborgs eget vardagsrum: njut av hotellets takbar och restaurang med inspiration från det sydeuropeiska köket och goda ekologiska drinkar i baren. Rum som passar extra bra för kompishäng: Superior och Mastersuite. Detta hotell kan inte erbjuda anslutande rum. 

Så här bokar du

Boka in kompisresan på vår webb genom att ange antal personer samt hur många rum ni behöver. För att få anslutande rum bokar du ett rumstyp som erbjuder den möjligheten. Det ser du under "Det här hittar du i rummet". När du gjort din bokning kontaktar du hotellet för att få bekräftat att ni blir placerade i anslutande rum. Trevlig resa!