Höstlov och Halloween på Scandic

Tillbringa höstlovet och halloween på hotell! Här hittar du de bästa och mest skrämmande tipsen på vad du kan hitta på med barn, barnbarn eller tonåringen under lovet på våra hotell runt om i Sverige. Men du, man checkar in på egen risk.

Bo på hotell under höstlovet - få 20% rabatt!

Du som är medlem i Scandic Friends kan bo med hela 20% rabatt på Scandic i Sverige. Gäller alla dagar i mån av plats mellan 28 oktober och 3 november 2019. Barn under 13 år bor alltid för 0 kr i vuxens rum. Vår goda frukostbuffé ingår alltid. Inte medlem? Bli det enkelt här.

Bo på hotell i Stockholm och upplev halloween på Gröna Lund

Mellan den 18 oktober och 3 november slår Gröna Lund upp portarna till ett halloween som både är mysigt och rysligt. Där glädjen vanligtvis bor har nu mörka krafter tagit över. Upplev Zombiezonen, Olustiga huset, Skeppet eller möt årets skräcknyhet – Sekten. Om det blir för läskigt hittar du även ett lite mindre skräckinjagande område för de yngsta besökarna. Självklart är alla ca 30 övriga attraktioner öppna för alla besökare.


Bo på hotell i Göteborg och besök Liseberg

Inget höstlov i Göteborg är komplett utan ett besök på Liseberg. Årets halloween på Liseberg utlovar en skrämmande rolig historia med allt från åkturer i mörkret till mysrys för de små och rena mardrömmen för de stora. Vi har många hotell att välja mellan och när du bokar har du möjlighet att köpa till entrébiljetter till Liseberg.


Bo på hotell i Gävle och ta med familjen till Furuvik

Ta med hela familjen till ett mysigt och rysligt Furuvik. Den 26-27 oktober och 30 oktober – 3 november håller parken öppet för alla halloweenfantaster. Bland annat kommer förra årets uppskattade attraktioner Kaptensgården och Labyrinten tillbaka och de får sällskap av två spännande nyheter.