Höstlov och Halloween på Scandic

Vad ska ni göra under höstlovet och på halloween? Här tipsar vi om vad du kan hitta på med barn eller barnbarn under lovet. Välj mellan olika höstlovsaktiviteter och halloweenpaket på våra hotell runt om i Sverige.

Bo på hotell under höstlovet - få 20% rabatt!

Du som är medlem i Scandic Friends kan bo med hela 20% rabatt på Scandic i Sverige. Gäller alla dagar i mån av plats mellan 30 oktober och 5 november 2017

Tips på läskiga tonårsaktiviteter

Planerar du en resa till Stockholm eller Örebro på höstlovet? Missa då inte de läskiga spökvandringarna som anordnas i respektive stad. Ett perfekt tillfälle att lura med sig tonårsbarnen på höstlovsresan.

Stockholm

Vågar du gå på en spökvandring i Gamla Stan i Stockholm? Nu utökar Stockholm Ghost Walk sitt utbud av spökvandringar med en timmes Halloween specialvandring den 2-4 november. Spooky!

Ett annat läskigt tips är halloween på Gröna Lund, den 27 oktober och 5 november.  På Stora Området kommer de modigare kunna besöka fyra skräckhus med levande spöken, en skräcklabyrint byggs upp och Lustiga Huset förvandlas till Olustiga Huset. När mörket sänkts samlas våldnader, zombies, läskiga clowner och onda väsen i en skräckparad... Låt dina hårstrån resas!  

Örebro   

Den 30 oktober - 5 november förvandlas Örebro till en kuslig spökstad. Mängder av läskiga aktiviteter kommer ske i staden varje dag. Bli inte rädd om du stöter på en massa blodtörstiga zombies den 28 oktoberRun for you lifes  utspelar sig på stadens gator från city till Slottet. Kombinera denna läskiga aktivitet med ett skojigt besök på äventyrsbadet Lost City.

Hotell med Halloweenstämning för yngre barn

Här ser du några av våra hotell som vi kommer att pimpa lite extra inför höstlovet och halloween. Vi har även lite extra roliga aktiviter för barnen. Har du tur, kanske du får träffa vår busiga maskot Sigge som reser runt på våra hotell.

 Göteborg

I Göteborg blir det extra kusligt i höst. Rys på Creepy Science på Universeum och besök  Creepy Science med utställning, barnteater och Läslov med "MysRys” hela höstlovsveckan. Vill du roa dig på Liseberg kan du boka vårt Halloweenpaket.

Scandic Crown går all in med halloweenpyntet i år mellan 30 oktober och 5 november. Alla barn som bor får en överraskning med spännande innehåll vid incheckning. I restaurangen dukar vi upp en härlig halloweenbuffé till både vuxna och barn. Vi har lekvärdar på plats för roliga aktiviteter och halloweenpyssel. För den musikintresserade anordnar vi några kvällar ett Musikquiz för alla åldrar.  

Norrköping

Vårt familjevänliga hotell Scandic Norrköping Nord  blir passar perfekt att bo på under höstlovet. Här bor du nämligen nära Kolmården och där firas det läskig halloween må du tro! Boka vårt hotellpaket med inträde till halloween på Kolmården.  

Helsingborg

På familjevänliga Scandic Helsingborg Nord ordnas det en rad roliga aktiviteter mellan 30 oktober och 5 november. Följ med på en spännande spökvandring på hotellet, ät en smaskig hallowenbuffé i restaurangen och smaka en skrämmande god och barnvänlig halloweendrink i baren. Vår maskot Sigge som alltid hittar på en massa bus kommer även dyka upp när du minst anar det under frukosten.

Stockholm

 

Vågar du gå in på hotellrummet där spöket bor? Då ska du besöka det "Hemsökta rummet" på Scandic Ariadne den 28 oktober och den 4 november. Där spökar det! På hotellet serverar vi även en spökbuffé och alla barn får spökgodis och spökpresent. På Scandic Infra City kan alla barn gå på läskig spökvandring, delta i pumpatävling och äta spökbuffé. Vågar du komma?