Höstlov och Halloween på Scandic

Tillbringa höstlovet och halloween på hotell! Här hittar du de bästa och mest skrämmande tipsen på vad du kan hitta på med barn, barnbarn eller tonåringen under lovet på våra hotell runt om i Sverige. Men du, man checkar in på egen risk. Häng med om du törs.

Bo på hotell under höstlovet - få 20% rabatt!

Du som är medlem i Scandic Friends kan bo med hela 20% rabatt på Scandic i Sverige. Gäller alla dagar i mån av plats mellan 29 oktober och 4 november 2018. Barn under 13 år bor alltid för 0 kr i vuxens rum. Vår goda frukostbuffé ingår alltid. Inte medlem? Bli det enkelt här.

tips - Så här skrämmer du din tonåring

Planera in en resa till Stockholm, Malmö eller Göteborg på höstlovet. Eller ta en staycation på hemmaplan. Här tipsar vi om de mest läskiga spökaktiviteterna som gör att det blir lätt som en plätt att lura med sig tonåringen på höstlovsresan. Finns det något bättre (läs värre) än att checka in på ett hotell under självaste halloween? 

Bo på hotell i Stockholm och besök Gröna Lund

Mellan den 19 oktober och 4 november slår Gröna Lund upp portarna till ett Halloween som både är mysigt och rysligt. Där glädjen vanligtvis bor har nu mörka krafter tagit över. Upplev Zombiezonen, Olustiga huset eller kliv ombord på den blodisande nyheten Skeppet. Törs du? Om inte så hittar du även ett lite mindre skräckinjagande område för de yngsta besökarna . Självklart är alla ca 30 övriga attraktioner öppna för alla besökare. 

Ett annat spännande alternativ är att gå en osedvanligt läskig spökvanding i Gamla stans trånga gränder.


Bo på hotell i Malmö

Styr du kosan mot Sveriges tredje största stad under höstlovet gör du helt rätt. Förutom ett myllrande folkliv i härliga Malmö trängs här inte mindre än 6 Scandichotell. Ett tips är att ta tåget över sundet och besöka Tivoli i Köpenhamn över dagen. Under höstlovet förvandlas nämligen nöjesparken till ett förtrollat Halloweenuniversum med gräsligt mysiga ohyggligheter. Men bara för modiga själar.


Bo på hotell i Göteborg och besök Liseberg

Inget höstlov i Göteborg är komplett utan ett besök på Liseberg. Årets Halloween på Liseberg garanterar allt från kalla kårar för de stora till mysrys på högsta nivå för de minsta. Vi har många hotell att välja mellan och här checkar du in på eget bevåg. Efter en eventuellt skräckinjagande natt väntar en god frukostbuffé. Men bara om du överlever.

Fler läskiga hotelltips

Känner du dig modig nog att checka in på hotell hittar du ett Scandic på de flesta platser. Här är några av våra favoriter där du bor mycket bra under höstlovet.