Scandic-Rubinen-Bar-Delikatessen.jpg
Scandic-Rubinen-Bar-Delikatessen.jpg Scandic-Rubinen-Bar-Delikatessen.jpg Scandic-Rubinen-Bar-Delikatessen.jpg Scandic-Rubinen-Bar-Delikatessen.jpg Scandic-Rubinen-Bar-Delikatessen.jpg

Scandic Rubinen

Boka - garanterat bäst pris

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rum
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en frinatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder

Om du bokar ett erbjudande eller avtalspris krävs en särskild bokningskod. Använd inga specialtecken som (.) (,) (-) (:). För bokning med koden VOF ber vi dig ringa oss 08-517 517 00.

Spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, genom att klicka i rutan "Kom ihåg". Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma åt din bokningskod.

Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en frinatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en frinatt.
Tillbaka till hotellets startsida

Delikatessen

Slå dig ner i en av våra sköna soffor på after work eller jobba out-of-office med utsikt över Avenyn. Här kan du glida in och ta en kopp kaffe, en drink eller något gott att äta. På sommaren kan du sitta på uteserveringen.

Välkommen in på första plan, till ditt vardagsrum mitt på Avenyn. En naturlig mötesplats där vi välkomnar dig att arbeta, ta en kaffe, dricka vin, äta chark, ta ett ostron och champagne, hålla dina möten och sitta skönt I våra soffor.

Enklare mat från vår chark serveras kvällstid. På dagen har vi ett enklare utbud av sallader, wraps och smörgåsar. Allt för att göra det enklare för dig att fokusera på att arbeta och mötas. På sommaren kan du njuta av solen på vår härliga uteservering. Bästa stället att bevaka folklivet på Avenyn och komma i stämning.

Delikatessen är en kontantfri bar. Vi tar emot de flesta kort, bland annat VISA, MasterCard och American Express. Vi tar emot kontantbetalningar i hotellreceptionen.