Boka - garanterat bäst pris

Scandic Europa, restaurant
Scandic Europa, restaurant Scandic Europa, restaurant Scandic Europa, restaurant
Tillbaka till hotellets startsida

Restaurang HAK

HAK - ett gränslöst vardagsrum för möten mellan här och fjärran och när som helst. Välkommen hem till oss. Var du än kommer ifrån.

Boka restaurang

+46 709735048

Restaurangen där stora sällskap kan dela en hel rätt från vårt rotisseri, beställa in chark från vår foodbar och förhoppningsvis bli inspirerade av atmosfär, inredning och spännande smaker. Vi serverar kärleksfullt tillagad mat från morgon till kväll kryddad med en portion nyfikenhet. Inspireras också av konstutställningar i vårt öppna galleri, fyra nya utställningar per år.

Happy food lagad med kärlek och humor

Maten på HAK är genuint tillagad med fokus på det sociala mötet och en spännande smakupplevelse. Hos oss är mat Happy Food, genuint tillagad med kärlek och humor. Det ska vara enkelt, gott och roligt att äta, umgås och uppleva vår miljö. Genvägar strängt förbjudet.

Säsongsanpassad, rustik och elegant mat med influenser från hela världen, men kanske mest från mormor och närområdet. Vi byter meny ofta och inspireras av det som är gott för stunden.

Vår goda frukostbuffé står uppdukad på morgonen till alla hungriga gäster. Vill du hellre njuta av frukosten på ditt rum eller ta med dig den, säg bara till i receptionen så ordnar vi en frukostbox.

Vi gör allt för att du ska känna dig trygg och därför kan frukosten komma att serveras vid olika tidpunkter som vi bokar in dig på. Detta för att skapa trygga avstånd mellan alla gäster. Välkommen!

Det här hotellet är kontantfritt. Du kan betala med kort, Apple- eller Samsung Pay. Vi tar emot de vanligaste betal- och kreditkorten.

Öppettider

Öppettider
Frukost: mån-fre 06:30-09:30, lör-sön 07:00-11:00
Middag: mån-tor 17:00-22:30, fre-lör 16:00-23:00, sön Stängt

Menyer