Boka - garanterat bäst pris

Scandic Europa, restaurant
Scandic Europa, restaurant Scandic Europa, restaurant Restaurang hotell Scandic Europa Göteborg
Tillbaka till hotellets startsida

Restaurang HAK

HAK - ett gränslöst vardagsrum för möten mellan här och fjärran och när som helst. Välkommen hem till oss. Var du än kommer ifrån.

Restaurangen där stora sällskap kan dela en hel rätt från vårt rotisseri, beställa in chark från vår foodbar och förhoppningsvis bli inspirerade av atmosfär, inredning och spännande smaker. Vi serverar kärleksfullt tillagad mat från morgon till kväll kryddad med en portion nyfikenhet. Inspireras också av konstutställningar i vårt öppna galleri, fyra nya utställningar per år.

Happy food lagad med kärlek och humor

Maten på HAK är genuint tillagad med fokus på det sociala mötet och en spännande smakupplevelse. Hos oss är mat Happy Food, genuint tillagad med kärlek och humor. Det ska vara enkelt, gott och roligt att äta, umgås och uppleva vår miljö. Genvägar strängt förbjudet.

Säsongsanpassad, rustik och elegant mat med influenser från hela världen, men kanske mest från mormor och närområdet. Vi byter meny ofta och inspireras av det som är gott för stunden.

Det här hotellet är kontantfritt. Du kan betala med kort, Swish, Apple- eller Samsung Pay. Vi tar emot de vanligaste betal- och kreditkorten.

Öppettider

Öppettider
Frukost: mån-sön 07:00-11:00
Lunch: mån-sön Stängt
Middag: mån-sön 17:00-23:00
Bar: mån-lör 15:00-00:00, sön 17:00-23:00
 (Sommar 24 1 juli - 4 augusti: mån-sön 15:00-00:30)

Bokningsbara frukosttider

För en bättre frukostupplevelse erbjuder vi bokningsbara frukosttider till hotellets restaurang. Du bokar din sittning vid incheckning. På alla svenska hotell kan du dessutom välja att få en frukostbox istället för att äta buffé om du önskar.

Flera restauranger & barer