Niklas Strömstedt

Nu är det äntligen klart! Niklas Strömstedts succéshow – Storhetsvansinne – kommer till Trädgår’n i Göteborg i höst. Den helt nyskrivna showen spelas hela hösten med premiär 16 september. ”Storhetsvansinne” presenteras av 2E Live i samarbete med Live Nation.

Här är Niklas egna ord om showen:

”Vid 57 års ålder har jag lyckats med en hel del – fått tre egna barn och tre bonusbarn, gift mig med två fruar (dock ej samtidigt), bott på tio olika adresser, ägt sjutton bilar, skaffat plastknä och elcykel, uppfostrat 2 katter, lagat 14512 liter av världens godaste köttfärssås och mitt i allt detta hunnit med en 36 år lång musikkarriär.

Inte konstigt att man får STORHETSVANSINNE. Jag har tappat det helt och nu gjort en alldeles egen show. Jag kommer att dela med mig av allt – både hitsen och missarna.

Jag har likt en upptäcktsresande sökt landet runt med ljus och lykta för att hitta det allra snyggaste bandet, den bästa regissören och den i särklass skönaste sidekicken. Dessutom kommer menyn på Trädgår’n att spegla den tid jag själv haft råd att ibland gå på krogen – från 80-talet och framåt. Den 16 september blir det premiär på Trädgår’n. Dags att sätta guldtand på tillvaron!” /Niklas

Spelschema

Niklas Strömstedts show Storhetsvansinne spelas torsdag – lördag på Trädgår’n i Göteborg hela hösten.  

Pris

Biljettpriser från 495 kr.

Hur bokar jag?