Julmarknader i Göteborg

Ett sätt att komma i stämning är att besöka en julmarknad. Mys tillsammans med familjen eller passa på att inhandla de sista klapparna inför julen. Här finner du tända ljus, hemslöjd, tomtar, eldar, doftande kryddor och värmande glögg. Se våra tips om några av Göteborgs bästa julmarknader.INGEN JUL UTAN JULMARKNADJul på Liseberg

Lämna in önskelistan hos tomten i hans verkstad, lyssna till sagor i Medeltidsbyn, gå på klappjakt bland hantverksbodarna och njut av den klassiska julsagan berättad på is. På designmarknaden hittar du allt från kända varumärken till unika utställare av konsthantverk. Fascineras av den magiska stämningen med alla ljus i parken och passa på att ta en värmande glögg, brända mandlar och hembakat julgodis. 
När? 15 november- 30 december, obs inte öppet alla dagar. 

Läs mer

Haga julmarknad

Uder adventshelgerna pyntas gatorna i Haga och bjuder in till äkta julmys. Här hittar du det mesta som hör julen till med ett stort utbud av hantverk i alla de slag i butiker och marknadsstånd. 
När? 30 november - 22 december, endast helger. Lör kl 10-16, Sön kl 11-16

Läs mer

Julmarknad i Nordstan

Här hittar du både hantverk och design. Unika barnkläder, personliga smycken, konst och mycket mera. Massor av julklappstips!
När? 15 november- 30 december, Må-Fre kl 10-20, Lör kl 10-18, Sön kl 10-18

Läs mer

À la London Juldesignmarknad

På Auktionsverket Kulturarena på Tredje Långgatan i Göteborg kan du hitta personliga och unika julklappar gjorda av lokala designers. 80 designers ställer ut och det blir en skön mix av mode och accessoarer till konst och inredning.
När? 22-24 november

Läs mer


Hotell nära julmarknaderna:

Detta mysiga familjehotell ligger endast på 10 minuters promenadavstånd till Liseberg, Universeum och Avenyn. God mat och dryck samt gym.
Känn dig som hemma i detta centralt belägna hotell. Härifrån har du nära till allt och med en magnifik restaurang dessutom.
Alldeles nyrenoverat hotell. Till Liseberg tar du antingen bil eller spårvagn. Till oss tar du dig enkelt från motorvägen utan att behöva krångla med bil inne i city.