Skäm bort dig i påsk: Bo på hotell

Vill du fira påsk på hotell? Här tipsar vi om vad du kan hitta på under påskledigheten. Välj mellan olika aktiviteter och bo bekvämt på våra hotell runt om i Sverige. Barn under 13 år bor för 0 kr och vår goda frukostbuffé ingår alltid.

Fira påsk på hotell

Vad ingår när du övernattar på ett Scandichotell i påsk?

Hur bokar jag påskens bästa priser?

Våra bästa priser hittar du här på vår hemsida. Är du medlem i Scandic Friends kan du använda din medlemsrabatt på upp till 20% av ordinarie pris alla dagar under perioden 23 mars- 8 april i mån av plats. Då använder du bokningskod FG2

Populära hotell och platser att besöka i påsk 

Välj bland våra många Scandichotell. Var du än väljer att resa så kan du efter en dag fylld med nya intryck somna gott i en skön säng. Barn under 13 år bor för 0 kronor och på morgonen dukar vi upp vår stora frukostbuffé.

Fira påsk i Stockholm  

I Stockholm finns allt! Är du ute efter shopping kan du välja mellan Kungsgatan och Drottninggatans shoppingstråk, de unika butikerna på Södermalm, Mall of Scandinavia eller någon av de andra galleriorna utanför city. Det finns även mängder av aktiviteter och museer att besöka, som exempelvis Tekniska museet, Moderna museet eller Riksidrottmuseet

Tips på hotell i Stockholm 

Fira påsk i Göteborg 

Du hittar bra shopping och god mat i Göteborg. Som om inte det vore nog så finns en rad spännande aktiviteter att fira in påsken med. Exempelvis Universeum eller ett besök till Trädgårdsföreningens vackra 1800-talspark fyllt av rosor. Du kan även passa på att kika förbi Actionpark, Göteborgs största betongpark för skateboard.  

Tips på hotell i Göteborg

Fira påsk i Malmö

Vill du möta våren snabbt är såklart Malmö det perfekta resmålet. Förhoppningsvis tittar solen fram, och kanske har några av  uteserveringarna kring Lilla Torg och Möllevångstorget öppnat? Njut av de små gågatorna i Malmö city eller ta en dagsutflykt till Köpenhamn.   

Tips på hotell i Malmö

Fira påsk norrut

Har du planer att spendera påsken norrut har vi hotell på flera orter! I Kiruna kan du fortfarande uppleva norrskenet, åka hundspann och njuta av längdskidor i fina spår. På Scandic i Östersund bor du bekvämt med närhet till Åre och alla vinteraktiviteter. Gävle bjuder på två Scandichotell och slalom i Kungsberget.      

Tips på fler hotell norrut