maxa våren: Bo på hotell

Vad kan vara härligare än att möta våren i en ny stad? Eller att lyxa till det med en staycation. Oavsett vilket hotell du väljer ingår våra goda frukostbuffé.

möt våren på hotell

Vad ingår när du övernattar på ett Scandichotell?

Hos oss varar påsken till 8 april

Är du medlem i Scandic Friends kan du använda din medlemsrabatt på upp till 20% av ordinarie pris alla dagar fram till 8 april i mån av plats. Då använder du bokningskod FG2

Fira påsk i Stockholm  

I Stockholm finns allt! Är du ute efter shopping kan du välja mellan Kungsgatan och Drottninggatans shoppingstråk, de unika butikerna på Södermalm, Mall of Scandinavia eller någon av de andra galleriorna utanför city. Det finns även mängder av aktiviteter och museer att besöka, som exempelvis Tekniska museet, Moderna museet eller Riksidrottmuseet

Tips på hotell i Stockholm 

Fira påsk i Göteborg 

Du hittar bra shopping och god mat i Göteborg. Som om inte det vore nog så finns en rad spännande aktiviteter att fira in påsken med. Exempelvis Universeum eller ett besök till Trädgårdsföreningens vackra 1800-talspark fyllt av rosor. Du kan även passa på att kika förbi Actionpark, Göteborgs största betongpark för skateboard.  

Tips på hotell i Göteborg

Fira påsk i Malmö

Vill du möta våren snabbt är såklart Malmö det perfekta resmålet. Förhoppningsvis tittar solen fram, och kanske har några av  uteserveringarna kring Lilla Torg och Möllevångstorget öppnat? Njut av de små gågatorna i Malmö city eller ta en dagsutflykt till Köpenhamn.   

Tips på hotell i Malmö

Fira påsk norrut

Har du planer att spendera påsken norrut har vi hotell på flera orter! I Kiruna kan du fortfarande uppleva norrskenet, åka hundspann och njuta av längdskidor i fina spår. På Scandic i Östersund bor du bekvämt med närhet till Åre och alla vinteraktiviteter. Gävle bjuder på två Scandichotell och slalom i Kungsberget.      

Tips på fler hotell norrut