Scandic Partner: Sommarøy Arctic Hotel

Boka

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
Antal personer
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en frinatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder

Om du bokar ett erbjudande eller avtalspris krävs en särskild bokningskod. Använd inga specialtecken som (.) (,) (-) (:). För bokning med koden VOF ber vi dig ringa oss 08-517 517 00.

Spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, genom att klicka i rutan "Kom ihåg". Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma åt din bokningskod.

Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en frinatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en frinatt.

Bo vid vattnet i fridfulla omgivningar bara 45 minuter med bil från Tromsø. Håll nästa konferens i ett av våra mötesrum. Inspireras av norrskenet. Låt vår vänliga personal guida dig till minigrisarna.

Read more about Scandic Partner: Sommarøy Arctic Hotel

Om du vill hålla ett möte långt från stadens brus och distraktioner ska du komma hit. Vi erbjuder 6 mötesrum, de flesta med fantastisk utsikt. Eftersom hotellet är beläget precis vid havet känns det naturligt att servera rätter som är baserade på gamla traditioner och lokala ingredienser. Välj bland det bästa från havet och utsökta kötträtter från Nordnorge. De flesta av våra gäster vet redan vad de ska hitta på innan de kommer hit, men om du inte gör det ska du inte tveka att kontakta oss. Vi berättar gärna mer om aktiviteter som fotvandring, hundsläde- och båtturer, valsafari, vandringsturer och bergsklättring. Vi vill hjälpa till att göra din vistelse hos oss så minnesvärd som möjligt. Glöm inte att fråga om vår jacuzzi och bastu. Vi erbjuder även bekvämligheter som WiFi och fri parkering.

Sommarøy Arctic Hotel ligger vid vattnet bara 45 minuter med bil från Tromsø och är ett av våra partnerhotell. Här finns allt – strand, snö och spektakulära naturupplevelser. Även om du inte skulle se norrsken kan du åka på valsafari eller besöka djurparken i närheten som har över 50 fågelarter, kaniner, får, minigrisar och sköldpaddor. Vår hjälpsamma och vänliga personal hjälper gärna till och rekommenderar aktiviteter medan du bor hos oss.

4.5 153 Omdömen från TripAdvisor

Hitta hit

Scandic Partner: Sommarøy Arctic Hotel Telefon

+47 77664000

Vägbeskrivningar

Vägbeskrivningar Google Maps

Scandic Partner: Sommarøy Arctic Hotel Adress

Skipsholmveien 22
Sommarøy

Hotel på karta Visa hotell på karta

Ditt nästa möte hos oss. Se våra mötesrum

Sommaroy Arctic Hotel, Tromso, meeting room, conference, vestkanten

Boka ett mötesrum

Scandic Partner: Sommarøy Arctic Hotel