Boka - garanterat bäst pris

Bo på ett av Oslos mest centrala hotell. Hotellet ligger under samma tak som Byporten shoppingcenter och på gångavstånd från Karl Johans gate, den urbana stadsdelen Grünerløkka och operan. Ett perfekt hotell för alla som vill utforska Oslo, med lokaltrafik alldeles utanför dörren. Om du kommer med tåg, hittar du oss enkelt genom att gå ut ur stationen, sväng höger över torget och in i svängdörrarna.

Read more about Scandic Byporten

Hos oss på Scandic Byporten kommer du att bo på ett av Oslos mest centrala hotell, med restauranger, shopping och sevärdheter alldeles i närheten. Efter en lång dag av möten eller aktiviteter kan du koppla av i vår välkomnande lobbybar med utsikt över folklivet utanför. Om du vill hålla igång under vistelsen så har hotellet eget gym. Varje morgon serverar vi en generös frukostbuffé utan extra kostnad. Om du kommer till hotellet med bil kan du parkera i parkeringshuset vid Byporten shoppingcenter, med direkt anslutning till hotellet. Som gäst hos oss har du alltid tillgång till fritt wifi på rummet och i allmänna utrymmen.

Utforska Oslo från ett av stadens mest centrala hotell. Här hittar du trevliga shoppinggator, nattliv och otaliga restauranger precis utanför dörren. Upplev pulsen på Karl Johans gate, med rad efter rad av butiker och caféer. Scandic Byporten ligger i samma byggnad som Byporten shoppingcenter. Här hittar du ett stort utbud av butiker och caféer. Den urbana stadsdelen Grünerløkka ligger bara några spårvagnsstationer härifrån. Här hittar du populära uteställen, restauranger och caféer. För dig som är kulturintresserad finns även operan, teatern Folketeateret och Akershus fästning i närheten. Oslos centralstation ligger alldeles bredvid hotellet. Du kan ta snabbtåget till Gardermoen flygplats härifrån på bara 20 minuter. Jernbanetorget, som ligger alldeles framför hotellet, är ett nav för bussar, spårvagnar och tunnelbanan. Vårt centrala läge är perfekt för alla som vill utforska Oslo såväl som för affärsresenärer.

4.0 1622 Omdömen från TripAdvisor

Hitta hit

Scandic Byporten Telefon

+47 23 15 55 00

Vägbeskrivningar

Vägbeskrivningar Google Maps

Scandic Byporten Adress

Jernbanetorget.6
Oslo