Scandic Partner: Spitsbergen Hotel

Boka

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
Antal personer
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en frinatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder

Om du bokar ett erbjudande eller avtalspris krävs en särskild bokningskod. Använd inga specialtecken som (.) (,) (-) (:). För bokning med koden VOF ber vi dig ringa oss 08-517 517 00.

Spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, genom att klicka i rutan "Kom ihåg". Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma åt din bokningskod.

Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en frinatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en frinatt.
Bokningskod, Bonus Cheque eller Frinatt

Andlöst vacker natur, överraskningar och total avslappning. Luta dig tillbaka eller ge dig ut, men se upp för isbjörnar. Vår hjälpsamma personal guidar dig till den ultimata Svalbardupplevelsen.

Read more about Scandic Partner: Spitsbergen Hotel

Vi erbjuder en rejäl frukost och en pub med lättare rätter. Vår restaurang har en avsmakningsmeny där du väljer hur många rätter du vill äta. Om du vill kan du välja till ett av våra vinpaket till middagen. Vi är även glada att berätta att vi har ett av Norges bästa urval av champagne i källaren. Alkoholbutiken där gruvarbetarna kom för att hämta sin alkoholranson har nyligen renoverats och ligger nedanför vårt hotell. Vi erbjuder champagneprovning och massor av historia. Vi är berömda för våra nybakta våfflor som kan avnjutas framför den öppna spisen. Vi har 5 flexibla mötesrum att välja bland, med plats för upp till 120 deltagare.

et här är ett av våra partnerhotell. Spitsbergen Hotel är beläget på en bergssluttning med fantastisk utsikt över Longyearbyen. Området bjuder på en unik naturupplevelse med isbjörnar, valrossar, storsälar och vitvalar. Självklart kan du åka hundsläde här, eller varför inte låna en spark för en tur. Vårt välkända hotell erbjuder bekväma rum och en trevlig restaurang, 10 minuter från centrum. Kom ihåg att ta av dig skorna innan du går in på hotellet. Om du är ute efter total avslappning är det här platsen för dig. Här finns platser där mobiltelefonen inte fungerar. Vår hjälpsamma personal berättar var, och de kan också rekommendera guider och researrangörer om du vill ge dig ut i Svalbards vildmark. För din bekvämlighets skull erbjuder vi fri parkering både för bilar och sparkar.

4.0 297 Omdömen från TripAdvisor

Vänligen notera

Önskar du avboka ditt rum på detta hotell gäller vår 48-timmarspolicy. Du behöver göra din avbokning senast kl. 16.00 lokal tid två dagar innan ankomst.

Hitta hit

Scandic Partner: Spitsbergen Hotel Telefon

+47 79026200

Vägbeskrivningar

Vägbeskrivningar Google Maps

Scandic Partner: Spitsbergen Hotel Adress

Longyearbyen
Longyearbyen

Hotel på karta Visa hotell på karta
Förstora kartan

Ditt nästa möte hos oss. Se våra mötesrum

PB_scandic_bio_mote_0046.jpg

Håll ett möte nära isbjörnar i ett av våra 8 mötesrum. Åk på en tur med hundsläde i pausen och avnjut en sjurätters avsmakningsmeny.

Boka ett mötesrum

Scandic Partner: Spitsbergen Hotel