Boka - garanterat bäst pris

Bo i centrum, precis vid piren där Hurtigruten-färjan lägger till. Upplev den imponerande naturen, det världsberömda Nordkap och det idylliska Honningsvåg. Hotellet är den perfekta utgångspunkten för att utforska resmålet och njuta av aktiviteter som passar både unga och gamla.

Read more about Scandic Honningsvåg

Vi har 174 flexibla rum som passar lika bra för den som reser på egen hand som för grupper av vänner eller familjer. Det är den perfekta utgångspunkten för att utforska detta exotiska resmål. Hotellet erbjuder en läcker frukostbuffé på morgonen, med hälsosamma och ekologiska frukostalternativ och frestande saker. Vår shop i lobbyn är öppen dygnet runt och erbjuder ett urval av snacks och drycker. Om du kommer till Scandic Honningsvåg med bil erbjuder vi parkering precis utanför hotellet. Som gäst på hotellet har du alltid tillgång till fritt wifi på ditt rum och i allmänna utrymmen. Observera: Scandic Honningsvåg är ett säsongshotell som är öppet från maj till september.

Scandic Honningsvåg ligger centralt beläget vid kajen där Hurtigruten-färjan lägger till. Hotellet är den perfekta utgångspunkten varifrån du kan utforska detta spännande resmål. Honningsvåg tillhandahåller ett stort utbud av aktiviteter och utflykter, som safarin för kungskrabba och fågelskådning. Denna välkomnande plats är känd som Norges och även världens nordligaste stad och Nordkap ligger bara 35 km bort. Resan dit går igenom ett otroligt vackert landskap som är en upplevelse i sig. Det är lätt att organisera utflykter till de närliggande öarna där du kan uppleva en fantastisk natur. Under de rätta väderförhållandena kan du ha tur att få se norrsken dansa över vinterhimmeln. Hotellet ligger cirka 3,5 km från Honningsvågs flygplats Valan, vilket tar ungefär fem minuter med taxi.

Hitta hit

Scandic Honningsvåg Telefon

+47 78477220

Vägbeskrivningar

Vägbeskrivningar Google Maps

Scandic Honningsvåg Adress

Nordkappgata 4
9750

Scandic Honningsvåg