Boka - garanterat bäst pris

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rum
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder
Booking Code Icon
Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en bonusnatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.

Bo i centrum, precis vid kajen där Hurtigruten-färjan lägger till. Upplev den imponerande naturen, det världsberömda Nordkap och det idylliska Honningsvåg. Hotellet är den perfekta utgångspunkten för att utforska resmålet och njuta av aktiviteter som passar både unga och gamla.

Read more about Scandic Honningsvåg

Vi erbjuder 174 flexibla rum som passar lika bra för den som reser på egen hand som för grupper av vänner eller familjer. Det är den perfekta utgångspunkten för att utforska detta exotiska resmål. I restaurangen serveras en utsökt frukostbuffé på morgnarna och en middagsbuffé på kvällarna. Vår bar är ett trevligt ställe där du kan koppla av efter en lång dag utomhus eller ta en aperitif före maten. Om du kommer till Scandic Honningsvåg med bil erbjuder vi parkering precis utanför hotellet. Som gäst på vårt hotell har du tillgång till fritt wifi. Observera: Scandic Honningsvåg är ett säsongshotell som är öppet från maj till september.

Scandic Honningsvåg ligger centralt beläget vid kajen där Hurtigruten-färjan lägger till. Hotellet är den perfekta utgångspunkten varifrån du kan utforska detta spännande resmål. Honningsvåg erbjuder ett stort utbud av aktiviteter och utflykter, som till exempel kungskrabbssafari och fågelskådning. Denna välkomnande plats är känd som Norges och även världens nordligaste stad och Nordkap ligger bara 35 km bort. Resan dit går igenom ett otroligt vackert landskap som är en upplevelse i sig. Det är lätt att organisera utflykter till de närliggande öarna där du kan uppleva en fantastisk natur. Under de rätta väderförhållandena kan du ha tur att få se norrsken dansa över vinterhimmeln. Hotellet ligger cirka 3,5 km från Honningsvågs flygplats Valan, vilket tar ungefär fem minuter med taxi.

2.5 250 Omdömen från TripAdvisor

Seasonal hotel
Scandic Honningsvåg is a seasonal hotel, and is closed between medio September and medio May. Scandic Bryggen, a charming boutique hotel with 42 rooms, located by the Honningsvåg port is open for reservations all year.

Hitta hit

Scandic Honningsvåg Telefon

+47 78477220

Vägbeskrivningar

Vägbeskrivningar Google Maps

Scandic Honningsvåg Adress

Nordkappgata 4
9750

Hotel på karta Visa hotell på karta