Boka - garanterat bäst pris

Bo i centrum, precis vid kajen där Hurtigruten-färjan lägger till. Upplev den imponerande naturen, det världsberömda Nordkap och det idylliska Honningsvåg. Hotellet är den perfekta utgångspunkten för att utforska resmålet och njuta av aktiviteter som passar både unga och gamla.

Read more about Scandic Honningsvåg

Vi erbjuder 174 flexibla rum som passar lika bra för den som reser på egen hand som för grupper av vänner eller familjer. Det är den perfekta utgångspunkten för att utforska detta exotiska resmål. I restaurangen serveras en utsökt frukostbuffé på morgnarna och en middagsbuffé på kvällarna. Vår bar är ett trevligt ställe där du kan koppla av efter en lång dag utomhus eller ta en aperitif före maten. Om du kommer till Scandic Honningsvåg med bil erbjuder vi parkering precis utanför hotellet. Som gäst på vårt hotell har du tillgång till fritt wifi. Observera: Scandic Honningsvåg är ett säsongshotell som är öppet från maj till september.

Scandic Honningsvåg ligger centralt beläget vid kajen där Hurtigruten-färjan lägger till. Hotellet är den perfekta utgångspunkten varifrån du kan utforska detta spännande resmål. Honningsvåg erbjuder ett stort utbud av aktiviteter och utflykter, som till exempel kungskrabbssafari och fågelskådning. Denna välkomnande plats är känd som Norges och även världens nordligaste stad och Nordkap ligger bara 35 km bort. Resan dit går igenom ett otroligt vackert landskap som är en upplevelse i sig. Det är lätt att organisera utflykter till de närliggande öarna där du kan uppleva en fantastisk natur. Under de rätta väderförhållandena kan du ha tur att få se norrsken dansa över vinterhimmeln. Hotellet ligger cirka 3,5 km från Honningsvågs flygplats Valan, vilket tar ungefär fem minuter med taxi.

2.5 260 Omdömen från TripAdvisor

Temporarily closed
This is a seasonal hotel and will re-open May 31st. 2021. Stay at nearby Scandic Bryggen for your stay in Honningsvåg/North Cape.

Hitta hit

Scandic Honningsvåg Telefon

+47 78477220

Vägbeskrivningar

Vägbeskrivningar Google Maps

Scandic Honningsvåg Adress

Nordkappgata 4
9750

Hotel på karta Visa hotell på karta
Scandic Honningsvåg