Scandic Partner: Farsund Resort

Boka

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
Antal personer
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en frinatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder

Om du bokar ett erbjudande eller avtalspris krävs en särskild bokningskod. Använd inga specialtecken som (.) (,) (-) (:). För bokning med koden VOF ber vi dig ringa oss 08-517 517 00.

Spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, genom att klicka i rutan "Kom ihåg". Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma åt din bokningskod.

Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en frinatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en frinatt.

Här vaknar du till havets rogivande brus utanför fönstret och äter skräddarsydda rätter efter säsong ute på piren. Här kan du kasta spö i vattnet och hoppas på napp eller ta med familjen på tipspromenad på vandringsleden Eventyrstien.

Read more about Scandic Partner: Farsund Resort

Vår restaurang på piren, som är populär bland både stadens invånare och turister, öppnar från mitten av juni till mitten av augusti. Under resten av året bokas måltider i förväg. Vi serverar rätter som är skräddarsydda efter säsongen och lagade på lokala ingredienser. Under sommaren kan du äta utomhus. Vår bar ligger i anslutning till restaurangen och har ett stort utbud av drycker på menyn. Våra fyra mötesrum, det största med kapacitet för upp till 100 deltagare, har alla naturligt dagsljus och moderna IT-lösningar. Vi erbjuder våra gäster kostnadsfri parkering utomhus.

Hotellet är ett av våra partnerhotell och ligger ca 1,5 timme väster om Kristiansand. Det är vackert beläget vid havet, omgivet av skyddade fjordar och idylliska öar. Passa på att njuta av de aktiviteter som vi erbjuder på resorten, såsom vandring, cykelturer, fiske och shopping. Missa inte vår populära familjeaktivitet Eventyrstien, en vandringsled med en tipspromenad för barn och vuxna. Området är även rikt på historia.

4.5 49 Omdömen från TripAdvisor

Hitta hit

Scandic Partner: Farsund Resort Telefon

+47 38 39 29 30

Vägbeskrivningar

Vägbeskrivningar Google Maps

Scandic Partner: Farsund Resort Adress

Bjørnevåg
Farsund

Hotel på karta Visa hotell på karta

Ditt nästa möte hos oss. Se våra mötesrum

Farsund Resort, meeting

Endast 1,5 timme från Kristiansand och med fri parkering för hotellgäster, erbjuder vi moderna möteslokaler i vackra omgivningar vid havet.

Boka ett mötesrum