Scandic Park Drammen

Boka

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rum
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en frinatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder

Om du bokar ett erbjudande eller avtalspris krävs en särskild bokningskod. Använd inga specialtecken som (.) (,) (-) (:). För bokning med koden VOF ber vi dig ringa oss 08-517 517 00.

Spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, genom att klicka i rutan "Kom ihåg". Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma åt din bokningskod.

Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en frinatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en frinatt.

Scandic Park Drammen är ett trevligt hotell nära naturområden och stadens centrum. Tack vare flexibla möteslokaler och gott om parkeringsplatser är hotellet perfekt för möten och konferenser. Hotellet ligger en kort bit från expresståget till flygplatsen och omges av vackra parkområden på båda sidor.

Read more about Scandic Park Drammen

Njut av frukost och lunch i den rymliga restaurangen Urtehaven. Ät gott i restaurangen Hannas Kjøkken, där du kan välja något från vår à la carte-meny. Runda av dagen med en kopp kaffe eller en god drink i lobbybaren Teaterhjornet. Hotellet har kapacitet för upp till 280 konferensgäster. Som hotellgäst har du alltid tillgång till fritt wifi.

Ett centralt beläget hotell i Drammen nära naturområden och stadens centrum. Strandpromenaden Spiralen ligger i närheten, och det finns vackra promenadvägar på båda sidorna om Drammenselva. Fritidsområdet Bragenesåsen, med många utomhusaktiviteter och attraktioner, ligger bara några få minuter från hotellet. Passa på att njuta av en föreställning i Drammens vackra teater eller se en konstutställning på konsthallen Vestfossen Kunstlaboratorium. Nära till flygbussen och tåg.

3.0 151 Omdömen från TripAdvisor

Hitta hit

Scandic Park Drammen Telefon

+47 32263600

Vägbeskrivningar

Vägbeskrivningar Google Maps

Scandic Park Drammen Adress

Gamle Kirkeplass 3
Drammen

Ditt nästa möte hos oss. Se våra mötesrum

Scandic Park Drammen, Engene, M&E, meeting, conference

Scandic Park Drammen är beläget nära det största torget i Drammen, precis intill Drammens teater. Vi har rymliga möteslokaler för upp till 200 deltagare och kan arrangera banketter för upp till 280 personer.

Boka ett mötesrum