Scandic Bodø

Boka

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
Antal personer
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en frinatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder

Om du bokar ett erbjudande eller avtalspris krävs en särskild bokningskod. Använd inga specialtecken som (.) (,) (-) (:). För bokning med koden VOF ber vi dig ringa oss 08-517 517 00.

Spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, genom att klicka i rutan "Kom ihåg". Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma åt din bokningskod.

Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en frinatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en frinatt.
Bokningskod, Bonus Cheque eller Frinatt

Avnjut vår stora frukostbuffé i restaurang Bris och ladda batterierna i vår bastu. Ett perfekt hotell för möten, bara några minuter från flygplatsen.

Read more about Scandic Bodø

Starta din dag med frukost på hotellets restaurang Bris. Restaurangen kan även erbjuda lunch och middag om så önskas. För gäster som kommer med bil finns ett garage under tak, och om du planerar ett möte, en konferens eller ett evenemang har vi flexibla möteslokaler för upp till 220 deltagare. Vår konferenslounge är perfekt för utställningar, mottagningar, luncher och middagar. Alla våra gäster har tillgång till fritt WiFi.

Bo centralt i Bodø med havet på ena sidan och centrum på den andra. Bodø ligger norr om polcirkeln och är berömd för den vackra naturen som är full av kontraster. Här kan du uppleva midnattssol, norrsken, natur i världsklass och spännande aktiviteter. Hotellet ligger bara 5 minuter från Bodø flygplats med gångavstånd till hamnen och järnvägsstationen. Vårt centrala läge nära lokaltrafik och flygplatsen är perfekt för alla som är här på semester eller organiserar möten.

3.5 235 Omdömen från TripAdvisor

Hitta hit

Scandic Bodø Telefon

+47 755 470 00

Vägbeskrivningar

Vägbeskrivningar Google Maps

Scandic Bodø Adress

Sjøgata 23, Postboks 608
Bodø

Hotel på karta Visa hotell på karta
Förstora kartan

Ditt nästa möte hos oss. Se våra mötesrum

Image missing

Scandic Bodø ligger i stadens centrum nära flygplatsen, buss- och tågstationer, och det är en perfekt mötesplats för en mängd olika evenemang. Våra konferensrum med ett loungeområde ligger på hotellets fjärde våning.

Boka ett mötesrum