Boka - garanterat bäst pris

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rum
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder

Om du bokar ett erbjudande eller avtalspris krävs en särskild bokningskod. Använd inga specialtecken som (.) (,) (-) (:). För bokning med koden VOF ber vi dig ringa oss 08-517 517 00.

Spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, genom att klicka i rutan "Kom ihåg". Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma åt din bokningskod.

Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en bonusnatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
New restaurant
New restaurant
Tillbaka till hotellets startsida

Bar

Vår bar är den perfekta mötesplatsen när du ska träffa vänner eller kollegor och ta något gott att dricka, eller en enklare måltid. Här har du även utsikt över Bergens livliga centrum och nattliv.

Besök vår hotellbar "Femte i andre" på hotell Scandic Strand i Bergen. Här hittar du Bergens största utbud av maltwhisky och konjak. Baren är en licensierad aquavitbar.

En av de mest kända gästerna i baren är den lokala privatdetektiven Varg Veum, huvudpersonen i Gunnar Stallesens berömda kriminalromaner. Här har han ett eget hörn med en dörr som leder till hans kontor, här hittar du även andra saker från hans liv och böcker. Självklart serverar vi även Veums favoritdrinkar som "Simmers Taffel" och "Bitre Blomster".

För en annorlunda upplevelse erbjuder vi temapresentationer från baren. Presentationen varar i 45 minuter och är lämplig för 5-50 personer och alla presentationerna inkluderar en avsmakning. Kontakta hotellets reception för mer information och bokning.

Öppettider

Opening hours
Bar: Mon-Thu 18:00-01:00, Fri-Sat 18:00-02:00, Sun Closed