Boka - garanterat bäst pris

Bo i hjärtat av Bergen. Tack vare vår koppling till Bergen Kino har vi stadens största konferenskapacitet på upp till 2 000 personer. Hotellet är perfekt för alla som vill uppleva Bergens kultur och sevärdheter i samband med möten eller en konferens.

Read more about Scandic Bergen City

Varje morgon serverar vi våra gäster en stor och hälsosam frukostbuffé. Koppla av framför den öppna spisen i vår trevliga lobby med något gott från vår barception. På Scandic Bergen City erbjuder vi fullt utrustade mötesrum och fritt wifi i alla rum och allmänna utrymmen. Strax intill receptionen hittar du vår 24-timmars shop med ett urval av lätta måltider, snacks och drycker.

Scandic Bergen Citys centrala läge är perfekt för både affärer och nöjen. Bergen bjuder på en mängd kulturella upplevelser, och teaterkvarteret ligger bara ett par gator bort. Du kan gå på teatrarna Den Nationale Scene och Ole Bull Scene och huvudtorget Torgallmenningen. På cirka 10-15 minuters gångavstånd hittar du den populära fiskmarknaden, Unesco-listade Bryggen och bergbanan till Fløyen. Nordnesparsparken och ett stort urval av vandringsleder i de sju berg som omger Bergen.

Bergen järnvägsstation ligger 5 minuter bort med bil, och resan till Bergen Flesland flygplats tar ca 20 minuter.

3.0 1397 Omdömen från TripAdvisor

Svanenmärkt 2055 0157

Hitta hit

Scandic Bergen City Telefon

+47 55333300

Vägbeskrivningar

Vägbeskrivningar Google Maps

Scandic Bergen City Adress

Håkonsgaten 2-7
BERGEN

Ditt nästa möte hos oss. Se våra mötesrum

Meeting room

Som stadens ledande evenemangsorganisatör kan vi erbjuda allt från litet och gemytligt till imponerande utrymmen för upp till 700 personer.

Boka ett mötesrum