Oförglömliga upplevelser

Oavsett om du kommer hit på semester eller i affärer är ett besök till västkuststaden Bergen alltid en upplevelse. Staden mellan de sju bergen är en av de vackraste i Norge och porten till många av landets vackra fjordar och berg.Det bästa av Bergen

De flesta av stadens attraktioner ligger bara en kort promenad från centrum. Du kan välja och vraka bland allt från storstadspulsen i centrum, med fantastisk shopping och trevliga caféer, till spännande museer och moderna gallerier. Om du vill ge dig upp i bergen bjuder Ulriken och Fløyen på makalösa vyer och öppna vidder bara några minuter bort. Och om du föredrar att uppleva Bergen från havet, är en underbar fjordtur bland de vackra öarna det perfekta valet.


För att du ska få ut så mycket som möjligt av din vistelse i Bergen kan vi sätta ihop ett paket med unika och minnesvärda upplevelser bland Bergens dolda och mer välkända pärlor – i staden, uppe i bergen och på vattnet. Här är några av våra personliga favoriter som vi kan anpassa efter dina önskemål.