Mat och dryck

Vi har höga ambitioner för Hotel Norge by Scandic, och bara det bästa är gott nog. Den tidigare guldvinnaren av Bocuse D’Or, det inofficiella världsmästerskapet i matlagning, mästerkocken Ørjan Johannessen har ansvaret för att skapa våra frukost-, lunch- och middagsmenyer som vår Chef Advisor.

Johannessen och hans team vill ge våra gäster unika restaurang- och matupplevelser. Vi kommer inte bara att servera traditionell norsk mat, utan även kombinera ingredienser från Bergen och Norge med internationella smaker.

Genom vår bar- och restaurangmeny vill vi bjuda in hotellgäster och stadens invånare till en levande mötesplats. Vi kommer att erbjuda tre våningar med spännande barer och restauranger, så att våra gäster kan tillbringa en helkväll på hotellet. Oavsett om det är i balsalen, mötes- och konferensavdelningen eller i något av våra restaurangkoncept, kommer Ørjan Johannessen och hans team att leverera unika matupplevelser genom att kombinera de bästa ingredienserna och smakerna från Bergen och övriga Norge med en internationell twist.