Dagspa

I hotellets dagspa kan du njuta av en mängd olika behandlingar, en varm bastu och en stunds avkoppling i den trevliga loungen som pricken över i.

Skäm bort dig själv på dagspat

Dagspat, som ligger i anslutning till hotellobbyn, är kronan på verket efter en aktiv semester i Vierumäki. På dagspat kan du njuta av sköna och välgörande behandlingar, massage och bastubad. Du får en handduk, tofflor och en morgonrock att använda på spat. Efter behandlingarna kan du koppla av i spats lounge, där det bjuds på grönt te och snacks. Om du vill kan du beställa en fräsch smoothie. På spat kan du även anmäla dig till bastuyoga.

Dagspats behandlingsmeny

Dagspats utbud inkluderar sköna behandling för ansikte, händer och fötter, olika sorters massage samt SPA-paket med olika teman.

Ansiktsbehandlingar, från: 55 EUR

Vårt breda utbud inkluderar: Darphin och Payot ansiktsbehandlingar.

Active Hour Spa, 25 EUR

Njut en varm bastu samt av servicen i loungen. Du får utföra en egen minibehandling, antingen på ansiktet eller kroppen, och du får vägledning i hur du ska använda Payot-produkterna.

Hand- och fotbehandlingar, från: 45 EUR

Ett flertal olika vårdande manikyr- och pedikyrbehandlingar.

Massage, från: 29 EUR

Förutom de korta, mest grundläggande samt de djupgående klassiska massagevarianterna, inkluderar vårt utbud även terapeutisk hot stone-massage och en indisk huvudmassage.

Behandlingspaket, från: 135 EUR

Färdiga och heltäckande behandlingspaket med olika teman, exempelvis: Detox och After Sport.