Standard rum
Standard rum

Scandic Järvenpää

Boka - garanterat bäst pris

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rum
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder

Om du bokar ett erbjudande eller avtalspris krävs en särskild bokningskod. Använd inga specialtecken som (.) (,) (-) (:). För bokning med koden VOF ber vi dig ringa oss 08-517 517 00.

Spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, genom att klicka i rutan "Kom ihåg". Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma åt din bokningskod.

Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en bonusnatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.

Ett bekvämt konferenshotell i centrala Järvenpää med kostnadsfri parkering och goda förbindelser med Helsingfors centrum och flygplatsen. Förutom den fina restaurangen har hotellet en nyrenoverad relaxavdelning med flera bastur och en pool.

Read more about Scandic Järvenpää

Scandic Järvenpää erbjuder rymliga och välutrustade mötes- och konferenslokaler. Hotellrestaurangen är en trevlig plats för att träffa vänner och kollegor över en god bit mat. Du kan även besöka vår relaxavdelning med bastu och pool, som renoverades våren 2015.

Järvenpää är perfekt för fritidsresor, och det finns ett stort kulturutbud inom nära räckhåll av Scandic Järvenpää. Du kan till exempel följa stadens kulturspår Kulttuuripolku, som bland annat inkluderar Ainola – den berömde kompositören Jean Sibelius hem. Du kan också besöka Syväranta Lottamuseum eller Järvenpää konstmuseum. I Järvenpää anordnas även en årlig Sibeliusfestival, och på sommaren Puistoblues-festivalen – en av Europas största blueshändelser. Hotellet är bekvämt beläget bredvid Järvenpääs tågstation.

4.0 247 Omdömen från TripAdvisor

Hitta hit

Scandic Järvenpää Telefon

+358 9 27141

Vägbeskrivningar

Vägbeskrivningar Google Maps

Scandic Järvenpää Adress

Asema-aukio
Järvenpää