En helg i Tammerfors

Tammerfors är en trevlig destination för en weekendresa. Stadens teatrar attraherar kulturintresserade, som också hittar gott om saker att sysselsätta sig med på stadens många museer och gallerier, hela helgen lång.

Boka - garanterat bäst pris

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rum
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder

Om du bokar ett erbjudande eller avtalspris krävs en särskild bokningskod. Använd inga specialtecken som (.) (,) (-) (:). För bokning med koden VOF ber vi dig ringa oss 08-517 517 00.

Spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, genom att klicka i rutan "Kom ihåg". Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma åt din bokningskod.

Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en bonusnatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.

Spendera en avkopplande helg i Tammerfors

Konserter och olika evenemang hålls ofta i Tammerfors. Den största av dem fyller staden med både långväga besökare och stadsinvånare. Restaurangerna erbjuder fantastiska kulinariska upplevelser, och eftersom det är en stad med många studenter pågår nattlivet in på småtimmarna på de många barerna och nattklubbarna.

Saluhall full med delikatesser

Bildrättigheter: Visit Tampere/Laura Vanzo

Besök den största saluhallen i Norden och njut av en utsökt lunch, eller testa den berömda svarta korven. Den över 100 år gamla saluhallen ligger mitt i centrala Tammerfors.

Boende i Tammerfors

Våra hotell i Tammerfors har bra lägen, två ligger i centrum och ett vid det fantastiska sjölandskapet vid Pynike, bara en kort promenad från centrum.