Centrala Tammerfors

Välj ett hotell i centrala Tammerfors och bo bekvämt i närheten av forsen Tammerkoski och stadskärnan som domineras av gamla fabriksbyggnader i tegel.

Boka - garanterat bäst pris

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rum
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder

Om du bokar ett erbjudande eller avtalspris krävs en särskild bokningskod. Använd inga specialtecken som (.) (,) (-) (:). För bokning med koden VOF ber vi dig ringa oss 08-517 517 00.

Spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, genom att klicka i rutan "Kom ihåg". Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma åt din bokningskod.

Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en bonusnatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.

Spendera semestern i centrala Tammerfors

I Tammerfors håller du dig sysselsatt hela helgen – det finns massor att göra! Kulturutbudet är mångsidigt, och du hittar unika kulinariska upplevelser både på marknaderna och stadens bästa restauranger. Nuförtiden har Finlaysons gamla fabriksområde fyllts av restauranger, butiker, museer och gallerier. I centrala Tammerfors hittar du shopping för alla smaker, både stora, välkända butiker och små unika butiker.

Teatrar, museer och konserter

Bildrättigheter: Visit Tampere/Atacan Ergin & Olli-Pekka Latvala

Brett kulturutbud i Tammerfors. Stadens museer, teatrar och Tammerforshuset har program som håller hög kvalitet och även internationella stjärnor uppträder här. Vapriikki museum ligger precis intill Tammerkoski och erbjuder upplevelser för hela familjen.

Shopping

I Finlayson-området hittar du Tallipiha, som har ett utbud av hantverk, inredning och delikatesser. I designkvarteret finns flera butiker som är väl värda ett besök, till exempel Super Mukava, som säljer design från olika finska formgivare.

Det är lätt att hitta ställen att äta på i Tammerfors. Legendariska restauranger så som Tillikka ochOhranjyvä är värda ett besök. Missa inte heller Nordens största saluhall, Finlands första kattkafé eller idylliska Vohvelikahvila​ (våffelkafé).

Boende i Tammerfors

Scandic har tre hotell i Tammerfors, två i centrum och ett vid det fantastiska sjölandskapet i Pynike, bara en kort promenad från centrum.