Tammerfors för barnen

Det finns massor att göra för hela familjen i Tammerfors. Staden erbjuder många olika aktiviteter för barn året runt.

Boka - garanterat bäst pris

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rum
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder

Om du bokar ett erbjudande eller avtalspris krävs en särskild bokningskod. Använd inga specialtecken som (.) (,) (-) (:). För bokning med koden VOF ber vi dig ringa oss 08-517 517 00.

Spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, genom att klicka i rutan "Kom ihåg". Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma åt din bokningskod.

Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en bonusnatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.

Upplev Tammerfors med barnen

Hela familjen kan njuta av Tammerfors under en helg. Det finns massor att göra, och det är lätt att ta sig runt i den kompakta staden.

Nöjen dagen lång

Starta besöket i Tammerfors med att titta på utsikten över staden från Näsinneula utsiktstorn. När vädret är klart kan du från utsiktsplatsen se hela vägen till grannkommunerna, över 20 kilometer bort. NöjesparkenSärkänniemi lockar både barn och vuxna. Det är gratis entré, och parken håller öppet hela året om. (Nöjesparksdelen är endast öppen på sommaren.) Det finns en rad olika attraktioner att besöka även på vintern. Till exempel Planetarium och Koiramäki by och djurpark.

SuperPark Särkänniemi är en sportig inomhusaktivitetspark för hela familjen. Här finns mycket kul att hitta på, som håller dig i rörelse – året runt och i alla väder. Du kan köpa biljetter till SuperPark i hotellreceptionen.

Det är värt att utforska Tammerfors lekparker. Pikku Kakkonen-parken och sagolekparken Tiitiäinen håller barnen i rörelse året om. Tack vare mångsidigheten hos dessa parker kan alla uppskatta en dag här. I ankparken kan du spela spel och ha en picknick.

Spännande upplevelser och bekanta karaktärer

Det finns även mycket annat att hitta på för hela familjen i Tammerfors. Samlingen på Muminmuseet i Tammerforshuset består av ca 2 000 objekt, och den huvudsakliga attraktionen är det blå Muminhuset med fem våningar. Du kan lära dig mer om polisens arbete på polismuseet i Hervanta, där du kan sitta i en polisbil eller klä dig i polisuniform. Ett spännande besök får du också på spionmuseet, där du kan lära dig om chiffrering, avlyssning och göra ett agenttest.

Vi rekommenderar även ett besök på Tammerfors teatrar, samt att besöka de närliggande djurparkerna där man får mata djuren.

Ett tips! Om du kommer med bil får du parkera gratis när du bor på Scandic Rosendahl.