Äventyrsbad

Kaukavesi äventyrsbad ligger bredvid hotellet och erbjuder flera pooler, en 50 meter lång vattenrutschkana och bastur med mild temperatur.Pigga upp dig själv på äventyrsbadet.

Det finns mycket att välja på bland Kaukavesi pooler: kallt eller varmt vatten och långa och korta pooler. Oavsett hur rörlig du är, gör badets tillgänglighet och hissar att du kan njuta av lokalerna.

Huvudbassängen och hopptorn

Äventyrsbadets huvudbassäng är 50 meter lång och har totalt 8 banor. Den passar bra till motionssim, vattenlöpning och olika vattensporter. I den djupa änden kan du även använda trampolinerna på 1 och 3 meter så länge du är försiktig.

Multipoolen

Det 30-gradiga vattnet i multipoolen inbjuder till avkoppling. Du kan massera nacke och rygg med hjälp av bubblor och vattenstrålar på olika punkter i poolen. Multipoolen är 1,1–1,35 meter djup.

Utbildningsbassäng

Utbildningsbassängen är en trygg miljö för att bekanta sig med vattnet och öva på grundläggande färdigheter. Bassängen är ungefär 20 meter lång och djupet varierar från 0,80 till 1 meter. Vattentemperaturen är 28 °C.

Kallvattenpool

I kallvattenpoolen kan du känna hur blodcirkulationen får fart, och du kommer snart att börja uppskatta känslan det ger i kroppen. Kallvattenpoolen är 1,10 meter djup och vattentemperaturen är 4 till 6 °C.

Kallvattenpool

Varmvattenpool

Varmvattenpool erbjuder möjligheten att koppla av helt för en stund. Varmvattenpoolen är 0,5 meter djup och vattentemperaturen är 37 °C.

Barnbassängen

Vattensportcentret har en egen pool för de minsta badgästerna, med varmt vatten, en vattenleksak med fisktema och en liten rutschkana där man gärna får plaska! Barnbassängen är 1,10 till 0,25 meter djup och vattentemperaturen är 30 °C.

Rutschkana

Den 50 meter långa rutschkanan och slingrar sig utanför byggnaden. Man åker en i taget med fötterna före. Av säkerhetsskäl är åldersgränsen för vattenrutschkanan 8 år, och yngre barn måste åka med en vuxen.

Priser och öppettider

Inträdespriserna och öppettiderna kan variera, så vänligen kontrollera vattensportcentrets hemsida.