Spendera en helg i Helsingfors

Helsingfors är en perfekt stad för en avkopplande helgsemester! I den här kompakta staden är det nära till allt, och man tar sig snabbt från ställe till ställe.

Boka - garanterat bäst pris

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rum
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder

Om du bokar ett erbjudande eller avtalspris krävs en särskild bokningskod. Använd inga specialtecken som (.) (,) (-) (:). För bokning med koden VOF ber vi dig ringa oss 08-517 517 00.

Spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, genom att klicka i rutan "Kom ihåg". Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma åt din bokningskod.

Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en bonusnatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.

De bästa tipsen för en helgresa

Fantastiska matupplevelser

Helsingfors restaurangkultur är mångsidig och levande. Det öppnas nya restauranger så ofta att till och med lokalinvånarna ständigt hittar nya ställen att prova. Förutom de kända kockarnas gourmetrestauranger och trendiga kvarterskrogar ska du hålla utkik efter stadens olika street food-ställen och -evenemang.

En imponerande kulturstad

Det finns mycket att beundra på Helsingfors gator. Stadsbilden domineras av magnifika byggnader i art nouveau-stil. Det är ett rent nöje att studera byggnaderna och deras otaliga detaljer runt om i staden.

Det är även en god idé att klämma in ett besök på någon av Helsingfors många teatrar under din helgresa. Det finns uppsättningar både på små och stora scener. Det arrangeras många festivaler och konserter i Helsingfors, så glöm inte att ta en titt på stadens evenemangskalender.

Det finns redan över 80 museer i Helsingfors. Förutom de mest välkända museerna, Ateneum och Kiasma, finns det till exempel flera stycken i gamla förnäma bostadshus.

Boende i Helsingfors

Scandic har fem hotell i Helsingfors på stadens bästa lägen.