Boka - garanterat bäst pris

Ett elegant hotell i centrala Helsingfors. Seurahuones fascinerande historia inspirerar till äventyr i huvudstadens centrum. Sov och ät gott i en lyxig atmosfär på det här mysiga hotellet, som har ett fantastiskt läge alldeles i närheten av stadens serviceutbud.

Read more about Seurahuone Helsinki

Om du uppskattar historia, massor av atmosfär och ett bekvämt läge i närheten av stadens serviceutbud, är Hotel Seurahuone rätt ställe för dig. Det är en fantastisk plats där du kan koppla av mitt i Helsingfors, med en historia som sträcker sig över 180 år tillbaka och ett brett utbud av lyxiga, inbjudande och välutrustade rum som uppfyller alla behov.

Njut av frukostbuffén och en utsökt lunch och middag i den enkla men eleganta hotellrestaurangen i brasseriestil. I vår bar kan du insupa den sofistikerade atmosfären som påminner om svunna tider och ta en cocktail eller ett glas bubbel med vänner.

Du har tillgång till fritt wifi i alla delar av hotellet.

Det är enkelt att ta sig till och från hotellet, eftersom det ligger centralt i Helsingfors centrum. Huvudstadens konstmuseer, shoppingcenter, restauranger och mycket mer garanterar en vistelse full av sevärdheter och upplevelser!

All lokaltrafik finns lättillgänglig. Spårvagnar stannar precis framför hotellet. Helsingfors tåg- och tunnelbanestation ligger precis på andra sidan gatan, och Kamppi bussterminal ligger bara en kort promenad bort.

3.0 144 Omdömen från TripAdvisor

Seurahuone Helsinki will leave the Scandic Hotels group 23 November

Hitta hit

Seurahuone Helsinki Telefon

+358 9 6899 9035

Vägbeskrivningar

Vägbeskrivningar Google Maps

Seurahuone Helsinki Adress

Kaivokatu 12
Helsinki

Ditt nästa möte hos oss. Se våra mötesrum

Meeting room Keltainen huone

Hotellets eventvåning har 6 historiska mötesrum som passar till små privata tillställningar eller event för upp till 100 personer.

Boka ett mötesrum