Boka - garanterat bäst pris

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rum
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder
Booking Code Icon
Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en bonusnatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.

Det mysiga hotellet ligger mitt i den trendiga stadsdelen Kallio i Helsingfors. Här kan du få en god natts sömn och njuta av den bohemiska atmosfären. Hotellet är omgivet av goda transportförbindelser, och stadens hela serviceutbud finns inom nära räckhåll.

Read more about Scandic Kallio

Vår trevliga personal välkomnar dig till ett hotell med en avslappnad och varm atmosfär i det trendiga hipstermeckat Kallio i Helsingfors. Det breda urvalet av bekväma och prydliga rum erbjuder något för alla behov. Vissa rum har utsikt över Kallios livliga gator, medan andra vetter mot den lugna innergården. Vår avslappnade bar bjuder in till en trevlig kväll.

Hotellets bastur värms upp varje dag. Det finns även en shop som är öppen dygnet runt och fritt wifi i alla områden. Du kan dessutom använda det närliggande gymmet Urheilutalo Kallio till fördelaktiga priser.

Det är enkelt att ta sig till och från hotellet, eftersom det ligger alldeles i närheten av Helsingfors centrum med allmänna transportmedel inom nära räckhåll. Det går snabbt och enkelt att ta sig in till centrum. Spårvagnen stannar precis framför hotellet och den närmaste tunnelbanestationen ligger bara en kort promenad bort. Det finns många butiker, restauranger och sportanläggningar i närheten av hotellet. Härifrån är det enkelt att utforska vintagebutikerna, konstgallerier och fristående caféer. Linnanmäki nöjespark och områdets teatrar ligger bara en kort promenad bort.

3.0 106 Omdömen från TripAdvisor

Hitta hit

Scandic Kallio Telefon

+358 9 68999036

Vägbeskrivningar

Vägbeskrivningar Google Maps

Scandic Kallio Adress

Läntinen Brahenkatu 2
Helsinki