Boka - garanterat bäst pris

Ett bekvämt hotell i centrala Helsingfors. Hotellet är mysigt och vår trevliga personal garanterar en avkopplande vistelse. Här har du hela staden alldeles utanför dörren, och lokaltrafiken tar dig till nya äventyr på bara några minuter.

Read more about Scandic Kaisaniemi

Vårt hotell är en avkopplande plats där du kan ta en paus från det höga tempot i stadens centrum. Det breda urvalet av bekväma och rymliga rum erbjuder något för alla behov. Rummen har nyligen renoverats. Vissa av rummen har utsikt över den livliga Kajsaniemigatan, medan andra vetter mot den lugna innergården. Frukostrestaurangen har fantastiskt ljusinsläpp tack vare stora panoramafönster.

Hotellet har dessutom en liten lobbybar, en shop som är öppen dygnet runt och en helrenoverad bastu. Som gäst på hotellet kan du använda gymmet Fitness Village, som ligger i samma byggnad, till ett fördelaktigt pris. Du har tillgång till fritt wifi i alla delar av hotellet.

Det är enkelt att ta sig till och från hotellet eftersom det ligger mitt i Helsingfors centrum. Huvudstadens konstmuseer, shoppingcenter, restauranger och mycket mer garanterar en vistelse full av sevärdheter och upplevelser!

All lokaltrafik finns lättillgänglig. Spårvagnen stannar precis framför hotellet. Helsingfors centralstation och tunnelbanestationen i Kaisaniemi ligger alldeles intill hotellet, och Kamppis bussterminal bara en kort promenad bort.

3.0 297 Omdömen från TripAdvisor

Svanenmärkt 40550577

Hitta hit

Scandic Kaisaniemi Telefon

+358 300308403 Pris 0,16 €/min + lokal samtalsavgift

Vägbeskrivningar

Vägbeskrivningar Google Maps

Scandic Kaisaniemi Adress

Kaisaniemenkatu 7
Helsinki