Boka - garanterat bäst pris

restaurant Il Centro at scandic helsinki hub
restaurant Il Centro at scandic helsinki hub restaurant il centro at scandic helsinki hub restaurant il centro at scandic helsinki hub
Tillbaka till hotellets startsida

Il Centro

Välkommen in för att njuta av restaurangens italienska delikatesser och pizzor i napolitansk stil, tillsammans med gott vin. På den härliga, varma inglasade terrassen på innergården kan du njuta av uppfriskande drinkar och delikatesser från restaurangen i en avslappnad atmosfär.

Den inbjudande restaurangen på gatuplan välkomnar både hotellgäster och stadens invånare för en avslappnad matupplevelse intill en grönskande park, i hjärtat av staden.

På vår trattoriameny hittar du antipasti, pasta, risotto, grillade rätter och veganska rätter såväl som pizzor i napolitansk stil som bakas i vår pizzaugn. Om du är sugen på något sött kan du prova vår specialitet piccolo dessert. Baren i restaurangens centrum serverar uppfriskande drinkar och läckra cocktails, locktails och mocktails.

Som Scandic Friends-medlem får du 10 % på mat i vår restaurang på helger och vissa utvalda högtider. Dessutom erbjuder vi ibland rabatter på mat och dryck, tveka inte att fråga i restaurangen. Om du inte är medlem än, gå med nu!

Här kan du även njuta av en frukostbuffé.

Öppettider

Opening hours
Dinner: Mon-Fri 17:00-22:00, Sat 15:00-22:00, Sun Closed