Boka - garanterat bäst pris

restaurant Il Centro at scandic helsinki hub
restaurant Il Centro at scandic helsinki hub restaurant il centro at scandic helsinki hub restaurant il centro at scandic helsinki hub
Tillbaka till hotellets startsida

Trattoria Il Centro

Välkommen in för att njuta av restaurangens italienska delikatesser och pizzor i napolitansk stil, tillsammans med gott vin. På den härliga, varma inglasade terrassen på innergården kan du njuta av uppfriskande drinkar och delikatesser från restaurangen i en avslappnad atmosfär.

Den inbjudande restaurangen på gatuplan välkomnar både hotellgäster och stadens invånare för en avslappnad matupplevelse intill en grönskande park, i hjärtat av staden.

På vår trattoriameny hittar du antipasti, pasta, risotto, grillade rätter och veganska rätter såväl som pizzor i napolitansk stil som bakas i vår pizzaugn. Om du är sugen på något sött kan du prova vår specialitet, piccolo dessert. Baren i mitten av restaurangen serverar uppfriskande drycker och läckra cocktails, locktails och mocktails.

Som Scandic Friends-medlem får du 10 % rabatt på mat i våra restauranger under helger och utvalda helgdagar. Dessutom erbjuder vi flera rabatter på mat och dryck, be restaurangen om mer information. Om du inte är medlem än, gå med nu!

Coworking-menyn är tillgänglig vardagar kl. 11.00–17.00 och under restaurangens öppettider. Beställ i coworking-området med QR-koden eller på maskinen i konferensloungen och, under restaurangens öppettider, i restaurangen.

Öppettider

Opening hours
Dinner: Mon-Fri 17:00-23:00, Sat 16:30-23:00, Sun Closed
 (Kitchen closes one hour earlier): Mon-Fri 17:00-23:00, Sat 16:30-23:00, Sun Closed)