Helsingfors för barn

Det finns massor att göra i Helsingfors, även för de små i familjen. Det är enkelt att ta sig runt till fots, på cykel eller med lokaltrafiken.

Boka - garanterat bäst pris

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rum
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder

Om du bokar ett erbjudande eller avtalspris krävs en särskild bokningskod. Använd inga specialtecken som (.) (,) (-) (:). För bokning med koden VOF ber vi dig ringa oss 08-517 517 00.

Spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, genom att klicka i rutan "Kom ihåg". Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma åt din bokningskod.

Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en bonusnatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.

Nöjen för hela familjen

Helsingfors museer har verkligen tänkt på barnen, och det finns barnföreställningar året runt på stadens olika teatrar. De många lekplatserna inomhus och utomhus håller de yngre i rörelse hela dagen.

Barnens sommar

Visit Helsinki/Aku Pöllänen & scandichotels.com

Helsingfors är fullt av saker att göra på sommaren. De många möjligheterna att hitta på aktiviteter garanterar dagar fulla av äventyr för hela familjen. Hela familjen kommer att älska åkattraktionerna på Linnanmäki, de vilda äventyrsparkerna och Suomenlinnas historia och museer. Soliga sommardagar fullbordas med en tur till stranden Hietaranta i Helsingfors.

In i djurens värld


Korkeasaari Zoo och SEA LIFE akvarium är populära utflyktsmål att besöka med barnen hela året om. Naturhistoriska museet, som har särskilda program för barn, erbjuder också en förtrollande upplevelse.

Om du får slut på saker att göra i Helsingfors

Från Helsingfors kan du enkelt ta dig till det finska vetenskapscentret Heureka, Finlands naturcentrum Haltia och Serena vattenpark i Espoo.

Lekfulla hotell i huvudstadsområdet

Ett tips! Om du lockas av stadslivet rekommenderar vi våra hotell i Helsingfors centrum. Om du kör bil kan du parkera utan kostnad och bo bekvämt med bra transport- och kommunikationsmöjligheter inom nära räckhåll på våra hotell i Espoo och Järvenpää.