Hotell i Helsingfors centrum

Stadskärnan är kompakt – men full av saker att se och göra. Scandic har två hotell i Helsingfors centrum. Scandics tre andra hotell i Helsingfors ligger en kort promenad eller ett par tunnelbane- eller spårvagnsstationer från centrum.

Boka - garanterat bäst pris

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rum
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder

Om du bokar ett erbjudande eller avtalspris krävs en särskild bokningskod. Använd inga specialtecken som (.) (,) (-) (:). För bokning med koden VOF ber vi dig ringa oss 08-517 517 00.

Spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, genom att klicka i rutan "Kom ihåg". Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma åt din bokningskod.

Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en bonusnatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.

Shopping och god mat

Bild på Mariskål: Besök Finland

I Helsingfors kan du shoppa både i små butiker och kända, internationella affärer. De största och mest populära affärerna ligger på gatorna i centrala Helsingfors och i stadens många shoppingcenter. För kulturälskare finns det även många museer, gallerier och teatrar i centrum.

Ett kompakt centrum


I centrala Helsingfors kan du gå från en park till havet på bara några minuter. På de prisvänliga stadscyklarna kan du lära känna staden från en ny vinkel. Cykelbanorna är välskötta, och i centrum tar du dig runt snabbt, säkert och bekvämt på cykel. Du kan också checka ut en cykel från Scandichotellen!

Matupplevelser för alla smaker

Medan du utforskar staden kan du stanna till vid någon av de många restauranger, caféer och barer som finns i centrum. Boka ett bord för kvällen på en av Helsingfors populära restauranger. Det finns bra alternativ för alla budgetar och smaker. Du kan även prova på olika sorters gatumat under nya intressanta matevenemang som till exempel resturangdagen, som äger rum fyra gånger per år.

Boende i Helsingfors centrum

Från våra hotell i Helsingfors är det enkelt att ge sig ut på stan, eftersom de ligger på stadens bästa lägen.