Boka - garanterat bäst pris

Ikoniska Hamburger Börs har välkomnat gäster på stans bästa läge sedan 1894 – vid Salutorget mitt i centrala Åbo. Det elegant renoverade hotellet kommer att slå upp sina portar igen under hösten 2021, och erbjuda oförglömliga hotellupplevelser i en modern miljö.

Read more about Scandic Hamburger Börs

Det nya, moderna Hamburger Börs erbjuder ett rofyllt boende i hotellets nya annex, där vackert inredda rum utrustade med air condition garanterar en god natts sömn. Ett rumsutbud som erbjuder något för alla. Vissa rum har utsikt över Salutorget medan andra vetter mot den lugna innergården. De rymliga sviterna på översta våningen har välvda fönster med fönstersmygar som inbjuder till att luta sig tillbaka och beundra stadslivet.

Det nya annexet på innergården är byggt i en stil som respekterar det arkitektoniska arvet från tidigt 1900-tal. Här hittar du receptionen, den luftiga lobbyn och det rymliga loungeområdet. Här hittar du även även hotellets restaurangutbud.

Restaurangen, den uppvärmda vinterträdgården och utomhusterrassen ligger på bottenvåningen, medan Sky Bar med sin stora takterrass är belägen på nionde våningen.

En bekväm vistelse kompletteras med ett besök i den eleganta relaxavdelningen och det moderna gymmet.

Art nouveau-flygeln, en skyddad del av hotellet som byggdes 1885, erbjuder en unik miljö för möten, konferenser, banketter och familjesammankomster i lokaler som utrustats med modern teknik.

Hotellet är lättillgängligt och har nära till allt. Det centrala läget vid Salutorget nära Aura å garanterar bra förbindelser, och alla de populäraste shoppinggatorna, restaurangerna, kaféerna och sevärdheterna ligger i närheten. Hotellet har ett eget garage, och det finns även ett stort allmänt parkeringshus alldeles i närheten.

Öppnar 1 november 2021, boka redan nu!

Hitta hit

Scandic Hamburger Börs Telefon

+358 300308420 Pris 0,12 €/min + lokal samtalsavgift + 0,08 €/samtal

Vägbeskrivningar

Vägbeskrivningar Google Maps

Scandic Hamburger Börs Adress

Kauppiaskatu 6
Turku

Ditt nästa möte hos oss. Se våra mötesrum

Scandic Hamburger Börs, Turku. Facade. Will open in autumn 2021

Hotellets art nouveau-flygel, byggd 1885, erbjuder en unik och extraordinär miljö för möten, konferenser, banketter och familjesammankomster. Alla utrymmen är utrustade med modern teknik.

Boka ett mötesrum