Scandic Kødbyen Coffee Box
Scandic Kødbyen Coffee Box

Scandic Kødbyen

Boka - garanterat bäst pris

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rum
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder

Om du bokar ett erbjudande eller avtalspris krävs en särskild bokningskod. Använd inga specialtecken som (.) (,) (-) (:). För bokning med koden VOF ber vi dig ringa oss 08-517 517 00.

Spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, genom att klicka i rutan "Kom ihåg". Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma åt din bokningskod.

Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en bonusnatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Tillbaka till hotellets startsida

The Coffee Box

Ta ditt kaffe med dig eller sätt dig och njut av den här. På The Coffee Box är kaffet kungen – morgon, middag och kväll. Det är välbryggt och serveras med miljön i åtanke. Kom förbi och ta en paus, för att umgås eller sätta dig ner och tänka utanför boxen.

I Scandic Kødbyens stora och innovativa loungedel kan du hänga, arbeta i lugn och ro eller tänka utanför boxen med en kopp gott kaffe från hotellets café, The Coffee Box. Här hittar du mysiga sittplatser, kreativa hörn och mjuka soffor där du kan njuta av ditt eget sällskap, umgås med andra eller bara ta en liten paus från allt annat. Det finns plats för alla här – oavsett om du bor på hotellet eller om du kommer förbi för att ta en kaffe.