Chef
Chef

Scandic Kødbyen

Boka - garanterat bäst pris

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rum
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder

Om du bokar ett erbjudande eller avtalspris krävs en särskild bokningskod. Använd inga specialtecken som (.) (,) (-) (:). För bokning med koden VOF ber vi dig ringa oss 08-517 517 00.

Spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, genom att klicka i rutan "Kom ihåg". Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma åt din bokningskod.

Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en bonusnatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Tillbaka till hotellets startsida

MØR Restaurant

I MØR restaurant & bar hittar du det finaste köttet på menyn, och vår argentinska grill med öppen träkolseld förvandlar våra biffar till en fantastisk smakupplevelse. Njut av en autentisk middagsupplevelse i vårt öppna kök, där du äter sida vid sida med våra duktiga kockar.

Hotellet öppnar 7 september 2018. Boka ditt rum redan nu!

I vår öppna restaurang MØR hyser vi stor respekt för god smak och den autentiska miljön i Kødbyen. Vår kock odlar sina egna grönsaker och serverar de bästa köttbitarna från danska frigående Black Angus-kor. Blodig, mellan eller genomstekt? Våra biffar serveras perfekt tillagade med passion och precision – och helt efter din smak. Vår argentinska grill med öppen träkolseld steker biffarnas yta medan de varsamt tillagas och får en fantastisk smak.

På MØR får du en autentisk smakupplevelse i Kødbyen. Njut av den trevliga stämningen från vårt öppna kök och ät middag sida vid sida med våra toppkockar. Vår sommelier delar gärna med sig av både sin erfarenhet och husets viner. Vinlistan är imponerande och de utsökta vinerna serveras på glas eller flaska.

Det finns något lockande på menyn för alla smaker, och alla är välkomna till vår restaurang. Oavsett om du bor på hotellet eller bara kommer för att äta middag.

Här möts du av ett varmt välkomnande.