Boka - garanterat bäst pris

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rum
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder
Booking Code Icon
Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en bonusnatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.

Det finns många fördelar med att bo på Scandic Hvidovre, som ligger bara 8 km från Köpenhamn. Dra nytta av det faktum att du kan njuta av total avkoppling i poolen, eller varför inte äta en god måltid i vår avslappnade restaurang? Reser du med bil? Vi erbjuder 200 kostnadsfria parkeringsplatser.

Read more about Scandic Hvidovre

Du kommer att känna dig som hemma direkt på vårt hotell i Hvidovre. Även om hotellet ligger bara 8 km från Köpenhamn så erbjuder vi en bekväm atmosfär, för att du aldrig ska behöva få den där känslan av storstadsstress. Våra kockar står redo i köket för att skämma bort dig med läckra måltider – både morgon, middag och kväll. Medan du kopplar av i restaurangen kan du bara luta dig tillbaka och beskåda det hektiska hotellivet. Restaurangen har en öppen och luftig planlösning och ligger i direkt anslutning till vår bar. Här kan du alltid njuta av en god drink eller en god fatöl som tappats upp på bästa sätt. På sommaren serverar vi även mat och dryck på restaurangens och barens uteterrass. Vår stora och flexibla konferensavdelning står redo att ordna allt ifrån små möten för 2 personer till stora konferenser för upp till 300 deltagare. Vi kan till exempel erbjuda grupprum som enkelt kan anpassas efter dina behov. Behöver du ett break? Prova på lite pilkastning eller hoppa i poolen för att ladda batterierna. Medan du bor hos oss så kan du alltid höja pulsen på vårt gym, hoppa i inomhuspoolen och sedan avsluta passet med att koppla av i vår bastu. Om du reser till oss med bil erbjuder vi 200 kostnadsfria parkeringsplatser mitt emot vårt hotell.

Letar du efter ett hotell nära Köpenhamn som det är enkelt att ta sig till med bil och som erbjuder kostnadsfri parkering? Då är Scandic Hvidovre rätt hotell för dig. Hotellet ligger nära motorvägen och endast 15 minuters bilresa från Köpenhamns flygplats, Kastrup. Hotellet är perfekt om du vill besöka Köpenhamns många attraktioner eftersom det ligger endast 8 km från stadskärnan. Allmänna transportmedel som går in till centrum stannar precis utanför hotellet.

3.5 676 Omdömen från TripAdvisor

Hitta hit

Scandic Hvidovre Telefon

+45 3686 0400

Vägbeskrivningar

Vägbeskrivningar Google Maps

Scandic Hvidovre Adress

Kettevej 4
Hvidovre